Kambur Mehmet, Ur`u alınınca, Dik Mehmet oldu

Kambur Mehmet, Ur`u alınınca, Dik Mehmet oldu

Ensesindeki 3 kğ lık ur ile yıllarca kambur gezen, Edremit`li Mehmet, Ameliyat`tan sonra ilk olarak gök yüzüne bakıp şükretti.







Edremit Özel Hastanesinde yatan bir hastanın sırt kısmından alınan 3 kilogram ağırlındaki alınan Mix Tümörden sonra hasta Artık bana da kambur demeyecekler. Gökyüzünü gördüm" dedi.

Edremit İlçesi Azerbaycan Bulvarı 5. Sokak No: 2 adresinde 1999 yılında kurulan Edremit Özel Hastanesine müracaat edip Op. Dr. Caner Çorumluoğlu tarafından operasyon için yatırılan 85 yaşındaki Mehmet Ok adlı hastanın yıllarca sırtında taşıdığı ve kimsenin ilgilenmediği 3 kilogram ağırlındaki Mix Tümörün alınması sonrası 85 yaşındaki hastanı Kendimi ameliyattan sonra kuş gibi hissediyorum. Artık bana da kambur demeyecekler. Gökyüzünü gördüm" dedi.

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Kestaneli Köyünde yıllarca sırtında taşıdığı iyi huylu tümör ile yaşamını sürdürdüğü için Kambur Mehmet” lakabı ile anılmış olup, bu sırtında taşıdığı bu parça nedeni ile yıllarca hiç gökyüzüne bakamadığı için gökyüzü hakkında hiç bilgisi olamamış.

Özel Edremit Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Caner Çorumluoğlu ve ekibi tarafından yapılan operasyon ile tekrar yeni bir yaşama başladığını açıklayan Mehmet Ok, Artık bana da kambur demeyecekler. Gökyüzünü gördüm” diyerek sevincini dile getirdi.

Özel Edremit Hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve Op. Dr. Caner Çorumluoğlu ve ekibine teşekkür eden hasta Ok, Bu güne kadar birçok hekime gittim. Kimse bu parçayı almaya cesaret edemedi. Ve ben bu parça ile yıllarca birlikte yaşam mücadelesi verdim. Sende ne cesaret varmış. Bundan sonra sadece yerleri değil, gökyüzünü ve yıldızları da doya doya bakıp, seyredeceğim. Doktorumun eline sağlık, Allah razı olsun” diyerek mutluluğunu ifade etti.



İlginç olan bu büyüklükte pek görmüyoruz esas olan bu kadar büyüten hastanın kalburluğunu kabul etmiş olması. Yoksa vaka cerrahi olarak başarı değil, toplumun kendi sağlığına verdiği önem bu kaderine razı olan bir toplumuz.


Daha gökyüzüne bakmamış kamburluktan? Gözünde o kadar büyütmüş veya imkânsız demiş ki, bana "sende ne cesaret varmış" diyebiliyor garip Yörük.

"artık bana da kambur demeyecekler" diyen Op. Dr. Caner Çorumluoğlu,

Ailesi olarak oğlanları, gelinleri böyle bir hastalığı olduğunda bilincinde değiller. Ameliyattan sonra onlarda şaşırdılar ve bunun ameliyatlık bir şey olduklarını bilselerdi yaptırırdık” Dediler.

Özel Edremit Hastanesi 508 nolu odada yatan ve operasyon sonrası çıkan 3 kg kadar parçayı görünce şaşırdıklarını belirten Dr. Çorumluoğlu, Cahil bırakılan toplum yapısı bu işte ama onları cahil bırakan kimler? Tabii ki bizleriz. Toplumdan kopuk hekimler” diyerek özeleştiride bulundu.

23 yataklı Edremit Özel Hastanesi 24 saat kaliteli, güler yüzlü ve temiz sağlık hizmeti veren 78 kişinin çalıştığı hastanemizde 8 branşta 13 hekim çalışmaktadır. Bankalar, özel sigortalar, SGK ve yurtdışı sigorta ile sözleşmelerimiz vardır.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı