KAMEN DOSTLUK HEYETİ YOLA ÇIKTI

KAMEN DOSTLUK HEYETİ YOLA ÇIKTI

Kamen' de düzenlenen Kardeş Şehirler Festivalinde” yer almak üzere Belediye Başkanı Sedat Pekel başkanlığındaki 24 kişilik heyet yola çıktı.




Bandırma'nın kardeş şehri Kamen' de düzenlenen Kardeş Şehirler Festivalinde” yer almak üzere Belediye Başkanı Sedat Pekel başkanlığındaki 24 kişilik heyet yola çıktı.


27 Mayıs -02 Haziran tarihleri arasında Almanya'nın Kamen şehrinin düzenlenen ve Kamen' nin kardeş şehirlerinin yer alacağı festivalde Bandırma'yı temsil edecek heyette şu isimler bulunuyor.


Belediye Başkanı Sedat Pekel ve Eşi Feride Pekel, CHP Belediye Melis Üyesi Mehmet Fahir Sert ve Eşi Kevser Sert, AKP Belediye Meclis Üyesi Serap Şentürk ve eşi Mehmet Şentürk, MHP Belediye Meclis Üyesi İsmail Bilgi, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı ve eşi Ceyda Yağcı, İş adamı Kayhan İpek Eşi ve kızları Emine İpek ve Ecem İpek, İşadamı Ayhan Atik ve eşi Nurten Atik, Gazeteci Ali Osman Ata, Gazeteci Ümit Babacan, işadamı Bekir Görgün ve eşi Hatice Görgün, Avukat Halil Özhuy ve eşi Sezer Özhuy, Avukat Zekeriye Tok ve eşi Ayfer Tok, Doktor Ali Tuncer Kızıldağ ve eşi Gülser Kılızdağ Kamen'e hareket eden heyette yer aldı. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı