Kamp hazırlıkları sürüyor.

Kamp hazırlıkları sürüyor.

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin: ?Bordo-beyazlı taraftarlar oynatmamayı değil, oynamayı düşünen bir takım izleyecekler?

PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor,  yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Bandırmaspor sosyal tesislerinde ağırlık çalışması yapan bordo-beyazlılar,14 Temmuzda,  Bolu´da kampa girecek.

/resimler/2016-7/12/1618093129563.jpg

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin,  transferlerin tamamlanmadığını, bir-iki oyuncu ile bağlantı durumunda olduklarını bildirdi. Ertekin,  Bandırma´daki çalışmaların ardından 14 Temmuz tarihinde Bolu´ya kapma gideceklerini, iki dönemli olacak kampın ilk döneminin 25 Temmuz´a kadar süreceğini, ikinci dönemin de 6 Ağustos tarihinde sona ereceğini ve 7 ağustosta sezon açılışı yapacaklarını belirtti.

?PTT 1. Ligi´nde futbolseverler, nasıl bir Bandırmaspor seyredecek?? sorusunu da yanıtlayan Ertekin,´´ Oynamayı düşünüyoruz, oynatmamayı değil. Yeni bir takımla mücadele edeceğiz. Kamp dönemini iyi geçirebilirsek, takımın ne durumda olduğunu göreceğiz. Şu an itibariyle ne söylesek erken. Yeni oyuncular, yeni lig, inşallah Bandırmaspor´lu oyuncular için hayırlı olur.´´ dedi.

Yeni transferler arasında, Brezilyalı transferlerin çokluğunu da vurgulayan İsmail Ertekin,´´ Brezilya Ligi devam ediyor. Bu oyuncular ilgimizi çekti. Bütçemize uygun oyuncu bulmamız gerekiyordu. Şu an itibariyle baktığımızda bütçeye uygun oyuncular ı oradan bulabildik. Yoksa Avrupa´nın Fransa, Almanya gibi birçok ülkesinde çok sayıda oyuncu var ama oldukça pahalı oyunculardan oluşuyor. Pahalı olunca da alım gücüne erişemiyoruz. Biz bütçemize göre oyuncu alıyoruz´´ ifadesini kullandı. Ahmet PESEN

/resimler/2016-7/12/1618460942733.jpg



Anahtar Kelimeler: Kamp hazırlıkları sürüyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli