Kamu-Der 54 Bin Muhtar'dan onu seçti

Kamu-Der 54 Bin Muhtar

Kamu-Der, Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu'nu yılın Muhtarı seçti.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren KAMU-DER (Kamu Çalışanları Derneği) tarafından geleksel olarak yapılagelmekte olan "yılın en iyileri" ödülleri Ankara'da yapılan tören ile sahiplerini buldu.
2021 Yılı en iyileri için Ankara'da düzenlenen törende 54 bin Muhtarın bulunduğu Türkiye'de Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu yılın muhtarı seçildi.

İçlerinde Siyasetçiler, Valiler, kaymakamlar, Belediye Başkanları ve Muhtarlar arasından yapılan seçimde yılın en iyileri taltifi için Başkent'te yapılan törende, ödüller sahiplerini buldu.

Kamu-Der Başkanı Cevdat Baştuğ, 2006 da kurulan Kamu Der'in, kamu çalışanlarını teşfik, moral ve motivasyon sağlıyacak etkinlikler kapsamında, sosyal bir olarak başlattıkları "Yılın En İyileri" ödüllerinin kamuda seviyeli bir rekabete neden olduğunu, ödüle layık bulunan kişilerin geniş bir araştırma ve tasnif sonucu yapıldığını 2021 yılı için seçilmiş olan "Yılın en iyileri" ni kutladığını açıkladı.

"KAMU'da 2021 YILI EN İYİLERİ"

Kamu Der tarafından yapılagelmekte olan "Yılın En İyileri" ödül töreninde CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Malatya Milletvekili ve eski Bakan Bülent Tüfekçi, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ankara Belediye Başkanaı Mansur Yavaş,  İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü,  İş Kadını Nurten Öztürk, İş Kadını Kezban Pakyürek, İş kadını Suna Kepoğlu, Batman Ticaret Odası başkan İş Adamı Arif Güneş, Barolar Birliği Genel sekreteri Av. Sabiha Tekin, Batman Barosundan Av. Malik Müjdeci, ve Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu Ankara'da düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

Ankara dönüşü açıklamada bulunan Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu, "Bende Yılın en iyi muhtarı ödülü aldım. Bu ödülü almamda öncelikle beni muhtar seçen, bana inanan, güvenen sevgili Haydar Çavuş Mahallesi sakinlerine, aza arkadaşlarıma ve 54 bin muhtar arasından beni bu ödüle layık gören KAMU-DER yönetimine çok teşekkür ederim." dedi.



Anahtar Kelimeler: - Muhtar' seçti
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı