Kamu vicdanı rahatsız

Kamu vicdanı rahatsız

Erdek, Cuğra'da Elvan Fırat Taşdöğen'in ölümü ile sonuçlanan sürat teknesi kazası zanlısı Ender Küçük tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Erdek'te 7 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30 dolaylarında meydana gelen sürat teknesi kazası sonrası hayatını kaybeden Elvan Fırat Taşdöğen(46) kesin ölün raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna gönderilirken, olayın fali olarak göz altına alnına ALPİNES isimli sürat teknenin sahibi Ender Küçük(51), sabah çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Erdek'te meydana gelen talihsiz kaza sonrası hayatını kaybederek sevenlerini derinden üzen Elvan Taşdöğen'in Bursa adli tıp kurumundaki cenazesini almaya giden eşi Aydın Taşdöğen ve oğlu, üzüntülerini paylaşan basın mensuplarına, Tadbirsiz davranan sürat teknesi sahibi Ender Küçük'ün adalet önünde hesap vermesini isterken, Erdek adliyesinde bugün yapılan yargılamada zanlı Ender Küçük'ün tutuksuz olarak yargılanmasına yönelik karar, kamu oyu vicdanını rahatsız etti.

Erdek, Cuğra'da kullandığı sürat teknesinin çarpması sonucu Elvan Fırat Taşdöğen (46) nın ölümüne neden olan Ender Küçük (51), Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde müteahhitlik yaptığı öğrenildi. Bir süre ilçenin M.K.Paşaspor takımı başkanlığını da yürüttüğü öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: vicdanı rahatsız
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı