Kamyon devrildi 2 kişi hayatını kaybetti.

Kamyon devrildi 2 kişi hayatını kaybetti.

Marmara Adası, Kırsal Çınarlı Mahallesinde faaliyet gösteren Onur Madencilik'te meydana gelen kazada 06 BRA 123 plaka sayılı kamyon yardan uçtu. sürücü ve beraberindeki 1 kişi hayatını kaybetti.

Marmara Adası, Kırsal Çınarlı Mahallesinde faaliyet gösteren  Onur Madencilik'te meydana gelen kazada 06 BRA 123 plaka sayılı kamyon yardan uçtu. sürücü ve beraberindeki 1 kişi hayatını kaybetti.

30 Eylül 2023 Cumartesi Bugün Marmara adası, kırsal Çınarlı Mahallesinde faaliyet gösteren Onur Madencilik işletmesine ait  Şoför Rayim Tandır (35) ın kullandığı 06 BRA 123 plaka sayılı kamyon ikmal boşaltması yaparken kaldırdığı damperin etkisi ile kayarak yardan düşmesi sonucu meydana gelen kazada Şoför Rayim Tandır ile beraberindeki Avni Baki (69) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre öğle yemeği öncesi son boşaltma işlemini yapan Şoför Rayim Tandır (35) öğle paydosu için yanına aldığı Avni Baki'nin de içinde bulunduğu aracın dengesini kaybederek yardan uçması sonucu meydana gelen kazada her iki kişinin de feci şekilde yaşamını kaybetmesi Ada'da üzüntü ile karşılandı.

Marmara Adalar ilçe Cumhuriyet savcılığı kazaya ilişkin soruşturma başlattı. Kazada yaşamını kaybeden kamyon sürücüsü Rayim Tandır'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Tekirdağ'a gönderilirken Avni Baki'nin cenazesi ise Marmara ilçesi kırsal Çınarlı Mahallesinde toprağa verilecek. 



Anahtar Kelimeler: Kamyon devrildi hayatını kaybetti.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı