Kamyon garajı girişinde kaza

Kamyon garajı girişinde kaza

Alkolü sürücü özel oto ile kamyon garajı kavşağında Motosiklete çarptı.

 Erdek'te ters yola girerek, kamyon garajı kavşağında Motosiklete çarpan alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu.

34 CKE 651 plaka sayılı özel Volkswagen Polo marka otomobil ile akşam saat 23.00 sularında Erdek'te ters yola giren genç gurup, Havuzlu meydandan Adnan Menderes caddesinde trafiğe ters yöne seyrederek geldikleri kamyon garajı kavşağında eski ceza evi yönüne dönmek istediği sırada, Ana yoldan şehir merkezi yönüne seyretmekte olan Nurhak Birdal (39) ın kullandığı 10 JA 117 plaka sayılı Motosiklete çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile motor sürücüsü Nurhak Birdal (39) ağır şekilde yaralanırken, Motosikleti pert oldu, 34 CKE 651 plaka sayılı özel Volkswagen Polo marka otomobil ise sağ ön farın bulunduğu noktadan önemli hasar aldı.

Kazanın ardından 112 ekipleri kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından 10 JA 117 plaka sayılı Motosiklet sürücüsü Nurhak Birdal (39) ı  önce Erdek Neyyire Sıtkı Devlet hastanesine, daha sonra da Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti.

Kaza sonrası 34 CKE 651 plaka sayılı özel Volkswagen Polo marka otomobilin sürücüsü T. Ö.'nın sürücü belgesine el konuldu. Otomobili bağlanarak yediemine çekildi.



Anahtar Kelimeler: Kamyon garajı girişinde
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı