Kamyon kurbanı Ceyhun bugün toprağa veriliyor.

Kamyon kurbanı Ceyhun bugün toprağa veriliyor.

Bandırma çıkışında park etmiş TIR`a arkadan çarparak ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybeden Ceyhun Aydoğan bugün Manyas`ın Kulak köyünde toprağa veriliyor.

Yaklaşık 13 gün önce Bandırma`dan, Manyas`a dönerken Bandırma çıkışında  park etmiş TIR`a arkadan çarpmak sureti ile yaralı olarak kaldırıldığı devlet hastanesinde yaşama tutunamayan  Ceyhun Aydoğan (26)  hayatını kaybetti.

Yaklaşık 13 gün önce Manyas ilçesi Kulak köyünden arkadaşı Efe Can Candemir (25) ile birlikte Bandırma`ya gelen ve bir süre sonra Manyas`a dönmek  üzere yola çıkan Ceyhun Aydoğan ve beraberindeki arkadaşı Efe Can Candemir gece karanlığında fark etmedikleri TIR a arkadan çarpmak sureti ile  çarpmışlardı.

Kaza sonrasında devlet hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Ceyhun Aydoğan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Beli kırılan Efe Can Candemir`in  tedavisinin devam ederken  Ceyhun Aydoğan tedavi  gördüğü Bandırma devlet hastanesinden önce Bursa adli tıp`a ardından getirildiği Manyas ilçesi Kulak köyünde bugün öğle namazına müteakiben  verileceği öğrenildi.

Çevresinde sevilen Ceyhun Aydoğan`ın elim bir trafik kazası sonrası yaşamını kaybetmesi Manyas ve çevresinde üzüntü ile karşılandı.



metin çelik
10.01.2014 00:52:05
sen ölmedin kalbimizde yaşıyorsun kardesım

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı