Kanlı baskın failleri kodeste

Kanlı baskın failleri kodeste

Bandırma Devlet Hastanesi sapkın özenti kurbanı küçük Sinem Cebeci´yi kurtarmak için çabalıyor

Erdek´te sakin geçen yaz sezonun son deminde meydana gelen silahlı saldırı olayı kurbanlarından küçük Sinem Cebeci´nin yaşama tutunması adına verilen çaba başta ailesi ve yoğun bakım ünitesi ekipleri için uykusuz gecelerin başlangıcı olurken, konuya duyarlılık gösteren binlerce kişininde duaları hep küçük Sinem´in çaresizlik girbabından kurtulması adına devam ediyor.

/resimler/2019-8/14/1124063948886.jpg

Ocaklar´da aile gazinosunda meydana gelen silahlı baskında birisi ağır masum 4 kişinin yaralanmasına neden olup firar ettikten sonra saklandığı yerden polisçe alınarak adalet önüne çıkartılan 3 kişiden 2 si tutuklanarak ceza evine gönderilirken, 1 kişi adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

NEDEN OCAKLAR GAZİNO BASKINI?

Erdek´te sapkın özenti meraklı gençlerin boş hayallerle şişirilip, sokağa bırakılan tipik olaylardan birisi önceki gece birkez daha telafisi mümkün olmayan acı olayla son buldu.

Ünlü döğüşçü (Boyko) ile özdeştirilerek sembolize edilen Erdem Turan, bir gece önce tartıştığı gazino güvenliğini vurmak üzere gittiği Ocaklar´da Güvenliğin görev yaptığı Aile Gazinosunu hedef alan pompalı silahı ateşliyerek birisi ağır 4 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Kanlı baskınla ilgili olarak Emniyet tarafından göz altına alınıp, yapılan sorgulama ve haklarında tanzim edilen suç dosyası ile sevk edildikleri Erdek Adliyesi Nöbetçi Mahkemesi tarafından Erdem Turan ve Oğün Akgün tutuklanarak Bandırma ceza evine kapatılırken, olaya adı karışan 3. kişi Kader K. adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

(Boyko) lakaplı sanık Erdem Turan´ın Ocaklar aile gazinosunu hedef alan pompalı saldırı sonucu saçmalara hadef olan Selin Cebeci (10) Yasemin Cebeci (35) Emrah Saltık (33) Mehmet Solaklar (46) kaldırıldıkları Bandırma Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken, Selin Cebeci (10) başına aldığı darbe ile aşırıkan kaybı sonucu yoğun bakım´da yaşama tutunma mücadelesi veriyor.



Anahtar Kelimeler: Kanlı baskın failleri kodeste
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli