KANSERE KARŞI ŞARKILAR SÖYLEYECEKLER

KANSERE KARŞI ŞARKILAR SÖYLEYECEKLER

CESUR KADINLAR KANSERE KARŞI ŞARKILAR SÖYLEYECEK ?DİNLE SESİMİZDE HAYAT VAR? DİYECEK

Doktorlar hastalarından, Hastalar hayattan öğrendiklerini anlatacaklar

Meme kanserine karşı 13 Ekim 2018, Cumartesi günü?Breastanbul Konferansı´nın Halk Günü´´nde buluşuyoruz!

Wyndham Grand İstanbul Levent´te düzenlenecek ?Bir Deneyim, Bir Hayat? etkinliğinde, Türkiye´nin önde gelen meme sağlığı uzmanları meme kanseriyle ilgili önemli bilgiler verirken, meme kanserini yenmiş kadınlar da kendi deneyimlerini paylaşacak.

Moderatörlüğünü gazeteci Ayşe Arman´ın yapacağı söyleşi sonrası, sevilen sanatçı Yeliz konser verecek ve bu kez şarkılarını kadınlar için söyleyecek?

Meme kanseri, her 8 kadından birinde görülen ve yaygınlığı giderek artan bir sağlık sorunu. Meme kanserindeki bilimsel gelişmelerin paylaşılması için 2 yılda bir düzenlenen Uluslararası İstanbul Meme Kanseri Konferansı ? Breastanbul, bu yıl üçüncü kez multidisipliner bir anlayışla bilim insanlarını bir araya getiriyor. 11-12 Ekim tarihleri arasında Wyndham Grand İstanbul Levent´te düzenlenecek Breastanbul´a dünyanın çeşitli ülkelerinden pek çok bilim insanı katılıyor.

Konferansın son bulacağı 13 Ekim 2018, Cumartesi günü ise halk günü olarak gerçekleşecek; ana sponsorluğunu Acıbadem Sağlık Grubu´nun yaptığı halk gününde, kadın kanserleri alanında faaliyet gösteren Pembe İzler Derneği ile Atasay destekleriyle etkinlikler düzenlenecek.

Hastalar ve uzmanlar deneyimlerini anlatıyor

Etkinliğin ilk bölümü, ?Dinle, sesimizde hayat var!?isimli bir söyleşide Türkiye´nin meme sağlığı konusunda önde gelen uzmanları bilgi aktaracak, meme kanserini yenmiş hastalar ise kendi hikayelerini paylaşacak...

Moderatörlüğünü gazeteci Ayşe Arman´ın yapacağı söyleşide; meme sağlığı konusunda uzman doktorlar Prof. Dr. Cihan Uras, Prof. Dr. Gökhan Demir, Prof. Dr. Nuran Beşe, Prof. Dr. Başak Oyan Uluç ve Prof. Dr. Gül Esen İçten kendi alanlarındaki en yeni bilgileri paylaşacak. Meme kanseriyle mücadele eden ve bu hastalığı yenmiş kadınlar ise deneyimlerini aktaracaklar. Pembe İzler Derneği Başkanı Arzu Karataş, meme kanseri alanında yaptıkları çalışmaları anlatacak.

Yeliz şarkılarını kadınlar için söyleyecek

Halka açık ve ücretsiz konumlanan etkinliğin ikinci yarısında ise sevilen sanatçı Yeliz, meme kanserine dikkat çekmek için sahne alacak ve şarkılarını meme kanseriyle mücadele eden kadınlar için söyleyecek?

/resimler/2018-10/12/1256553806486.jpg

 

/resimler/2018-10/12/1259553028705.jpg

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli