Kapalı Pazar yeri ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kapalı Pazar yeri ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Devam eden çalışmalar kapsamında Kapalı Pazar Yeri Projesinin hazırlayacak olan firma yetkilileriyle ilk toplantı gerçekleştirildi.





Bandırma
Belediyesi tarafından Bursa Anıtlar Kurulundan gerekli izinlerin alınmasıyla birlikte ve yaklaşık 2 hafta önce de tapusu alınan Kapalı Pazar yeri Projesi ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Devam eden çalışmalar kapsamında Kapalı Pazar Yeri Projesinin hazırlayacak olan firma yetkilileriyle ilk toplantı gerçekleştirildi.


Toplantıda Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Belediye Meclis Üyesi Suat Ok ve firma yetkilileri yer aldı.

Proje hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Pekel, kentimize, halkımıza ve pazarcı esnafımıza yakışan bir yeni Kapalı Pazar Yeri için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. Pekel: Bilindiği gibi mevcut Pazar yerinin yanında bulunan mezarlığın Eski Eser tanımında yer alması ve tescilli olması nedeniyle bu çalışmalarımızda zaman kaybına uğradık. Ancak son dönemler çalışmalarımızla bu süreç oldukça hızlandı. Buranın tapusunu aldık ve yeni proje için ihale çıktık. Şu anda da projeyi hazırlayacak olan firmamızla güzel bir Pazar yerinin ortaya çıkması için toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz.  Umuyorum ki bu sürecin ardından Bandırma'ya ve halkımıza yakışan, konforlu ve modern bir Pazar yerini kentimize kazandıracağız” dedi.








nusred yılmaz
25.04.2013 21:03:59
Bandırmada kapalı pazar yeri yok mu da kapalı pazar yeri yapıyorsunuz bu sadece işgüzarlıktır. siz olmayan mesire yerleri yapın yaşam alanları yapın ihsaniye mahallesindeki toprak yolları yapın. İlk seçim sizin sonunuz olacak inşallah.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı