Kapatılacak Belediye ye Saray yaptı.

Kapatılacak Belediye ye Saray yaptı.

Ayvalık Küçükköy Beldesi kapatılacak Belediye`ye Belediye sarayı yaptırıyor.




Ayvalık
ilçesine bağlı Küçükköy belde Belediyesi tarafından yaptırılan Belediye Sarayı” yılsonunda teslim. Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, İnşallah 2013 yılına girerken, yepyeni binamızda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belde Belediyesi tarafından yaptırılan, kaba inşaatı sona eren ‘Küçükköy Belediye Sarayı'nın diğer ihaleyi kazanan firma, bu yılın sonuna kadar inşaatı tamamlayıp, anahtar teslimi yapacağı açıklandı.

Küçükköy Belediyesi tarafından, mevcut belediye binası ile daire amirliklerini bir araya getirerek, vatandaşlara daha rahat koşullar hizmet vermesi amacıyla, yaptırılan Küçükköy Belediye Sarayı'nın tamamlanılması için düğmeye basıldığını açıklayan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, sarayın, ince işçiliği için açılan ihaleyi Ayvalık bölgesinde faaliyet gösteren Gurbet-Can İnşaat Ltd. Şti adlı firmanın kazandığını açıkladı.

Gurbet-Can İnşaat Ltd. Şti adlı firmanın ‘Küçükköy Belediye Sarayı' inşaatını tamamlayabilmek için tamamen bölgede faaliyet gösteren şirketlerden satın alacağı malzemeleri kullanıp, bölgedeki işçileri inşaat süresince istihdam edeceği vurgulayan Başkan Mesut Ergin, Edremit Körfezi'nin en modern belediye sarayını inşa etmek için çalışma başlatıldığını söyledi.

Başkan Ergin, Küçükköy Belediyesi tarafından açılan ihaleyi 733 bin liraya Gurbet-Can İnşaat Ltd. Şti adlı firması kazandığını açıkladı.

Gurbet-Can İnşaat Ltd. Şti adlı firması yetkilileri Nevzat Çelik, Evren Köse ile firmanın elektrik işlerini yürütecek olan Ufuk Çınar, Belediye Sarayı İnşaatını Neo - klasik tarzda tamamlayacaklarını ve alüminyum giydirme yapacaklarını, binanın dış cephesini ise Sarımsaklı Taşı ile kaplanacağını kaydettiler.

İNŞAAT 2012 YILI SONUNDA TESLİM

Küçükköy Belediye Sarayı'nın geniş bir bodrum katının dışında 2 katlı olarak kaba inşaatı sona eren 1275 metrekarelik alanda yapılacağı bilgisini veren Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Mevcut belediye binamızın yerleşkesi oldukça dağınık. Belediyemize gelen vatandaşlarımız, ödemelerini başka binada, muhasebe ve halkla ilişkiler birimlerindeki işleri içinde aynı bahçede fakat farklı binalarda halletmeye çalışıyorlardı. Oldukça eski ve kullanışsız olan hizmet binalarımızı aynı çatı altında toplamak amacıyla, belediyemizin bulunduğu alanın içerisine yepyeni bir Belediye Sarayını inşa ettik. Kaba inşaatı sona eren binanın geçtiğimiz günlerde ince işçiliğini tamamlamak için ihale açtık. En uygun teklifi veren firmaya da işi verdik. İhaleyi kazanan firma, bu yılın sonuna kadar inşaatı tamamlayıp, anahtar teslimini yapacağını taahhüt etti. İnşallah 2013 yılına girerken, yepyeni binamızda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye bilgi verdi. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli