Kapıdağ köyleri kooperatifleşiyor

Kapıdağ köyleri kooperatifleşiyor

Ziraat Odası başkanı Haluk Özgör; ?Tüm köylerimizi Kooperatifleştirerek alternatif tarım ürünlerini kırsal ekonomiye katmak istiyoruz.?

Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Çeltikçi ve İlhanlar´dan sonra Hamamlı´da tarımsal kalkınma kooperatifi kuruluşunun gerçekleştirildiğini açıkladı.

Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Endemik bitkilerin zengin olduğu Kapıdağ´da kırsal mahallelerin tarımsal istihsallerini çeşitlendirip, bireysel ekonomilerinin arttırılmasında önemli rol oynayacak tarımsal kalkınma kooperatiflerinin önemine değinerek,? Çeltikçi´den sonra Hamamlı´da Tarımsal kalkınma kooperatifi, İlhanlarda Liman ve Balıkçılık istihsal kooperatiflerinin kuruluşunu tamamladık,  Tatlısu ve Düzler-Belkıs mahalleleri tarımsal kalkınma kooperatifleri kurulma aşamasında, potansiyeli bulunan diğer mahallelerimizi de bu anlamda örgütlediğimiz takdirde üst birlik aşamasında tüm engelleri aşmış olacağız.? Dedi.

Başkan Haluk Özgör, yeni kuruluşunu tamamlayan Hamamlı Tarımsal İstihsal Kooperatifi başkanı ve aynı zamanda mahallenin muhtarı olan Yusuf Ay´ı kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

/resimler/2016-7/28/1821273292815.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı