Kapıdağ kucak açtı

Kapıdağ kucak açtı

Sıcak günlerin serin dostu Kapıdağ, Safaricilere kucak açtı.

Kapıdağ’da herkese yer var

Sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenlerin adresi Kapıdağ, heyecanlı safarilere kapı araladı.

Yazın sıcak günleri, Deniz, Kum ve Güneş’le bütünleşinde boronzlaşmanın dışında serinlik arayanlar kendisini kapıdağ’ın doruklarındaki gizemli karanlık gölgelere bıraktı.

Sahillerde mayo ile buram buram terlenirken, Dıruklardaki soğuk meltemler ziyaretçilerini sıkı sıkı giyinmeye zorladı.

Kapıdağ’ı keşfeden değişik gruplar kendi olanakları ile yöntemlerini kullanarak ulaştıkları doruklarda çadır kurup kamp ateşlerinde kahve yudumlamanın tadına varırken, bu safarilerin en görkemlisini hafta sonu yine Bandak’a bağlı arama kurtarma ekiplerinin acar timleri gerçekleştirdi.

Her geçen gün kendi olanakları ile kurumsal altyapılarını teknik araç gereç ve edevatla en üst noktaya taşıyan Bandırma Arama Kurtarma Bandak ekibi Kapıdağ’ın karanlık noktalarında hem okjijen depoluyor hemde performanslarından ödün vermemiş oluyorlar.

Kendilerine ayak uydurabilecek ziyaretçilerede kucak açan bandak ekibi işte böyle bir safari programında bukez rotayı Çavlı tepesine yönelttiler.

 

Doruğa ulaşma noktasında doyumsuz bir arzuya boyun eğen Bandak ekibi, akşam kurulan öadır kampında sağlıklı uykunun ardından, sabah erken alınan kahvaltı sonrası zor tırmanışları herkül’ün, çelikleri, kargon kagıt büker gibi bükmesini kendilerine rahber alarak, ulaşılması zor doruklara bayrak dikerek hedeflerini 12 den vuruyorlar.

 

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli