Kapıdağ`ı pedalla turladılar

Kapıdağ`ı pedalla turladılar

İstanbul`da faaliyet gösteren Bisikletli Spor ve Çevre topluluğu Saysür Kapıdağ`ı keşfetti.

İstanbul`da faaliyet gösteren Bisikletli spor ve çevre topluluğu Saysür hafta sonu gerçekleştirdiği Kapıdağ safarisi ile güney marmara ormanlarını keşfettiler.

Spor ve çevre amaçlı topluluk Feribot ile geldiği Bandırma`da otantik bölge menüsü Şibörek yediler, hayal bahçede çay içtiler.

Ekibin daha sonraki güzergahı pedalla önce Erdek, ardından Turan köy oldu.

Turan köyde 1 gece konaklayan Sağlıklı yaşam ve sürüş topluluğu pazar sabahı Doğanlar, Küçük Paftima, Büyük Paftima, İlhanlar, Narlı ve Ocaklar etabında turistik beldenin otantik mekanı Deniz kızında mola verdiler.

Daha sonra çekilen sayısın fotoğraflar ve dönüş. Bandırma`da akşam feribotuna yetişen Bisikletli Doğa sporcuları Saysür lideri Mert Arsan yaptığı açıklamada Kapıdağ`ın eşsiz güzellikleri karşısında hayran kaldıklarını ancak, çevre ve yol olumsuzluklarının zaman zaman performanslarını düşürdüklerini söyledi.

Mert Arsan bu sezon Kapıdağ`a 2. kez safari düzenlediklerini gelecekte bu turları dahada fazlalaştırmak istediklerini belirterek doğayı sahipsizliği talan ettiğini, çevre bilinci gelişmiş bir toplumda sağlıksız gelecek kaygısı olmadan özgürce yaşamak adına Saysür olarak bu gezilerinin devam edeceğini kaydetti.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli