Kaplan, Pazarcılar Odasında adaylığını açıkladı

Kaplan, Pazarcılar Odasında adaylığını açıkladı

Sebze Meyve ve Pazarcılar Odasında, adaylığını ilk açıklayan Yücel Kaplan oldu.

1 Ocak 2022 den itibaren 4 yıllık çalışma dönemini sonlandıran esnaf odaları ilk 3 ay içinde olağan genel kurullarını gerçekleştirmek üzere bir biri ardına genel kurul karar alırken, yaklaşık 450 dolayında üyesi bulunan Bandırma Sebze, Meyve ve Pazarcılar Odası'da 6 Şubat 2022 Pazar günü için kongre kararı almıştı.

Pazarcılar Odasının 6 Şubat 2022 günü gerçekleşştireceği kongre öncesinde, liste çalışmalarını sürdüren 31 yıllık pazarcı esnafı Yücel Kaplan yaptığı basın açıklaması ile Oda genel kurulunda göreve talip olduğunu açıkladı.

Yücel Kaplan, Oda yönetimine talip olmasında pazarcı esnafı arkadaşlarının destek ve önerisi ile gerçekleştiğini, Ayhan Gürel ile başlayıp, Erkan Alpsu ile devam eden 12 yıllık sürecin oda esnafı açısından yeterli olmadığı görüş ve düşüncesinin bir sonucu olduğunu söyledi.

“16.11.1969 Bandırma doğumlu,  Evli ve 2 çocuk babasıyım. 1990 dan beri babadan oğula pazarcılık mesleğimi sürdürüyorum.

Yücel Kaplan; “Bandırma Sebze ve Meyveciler Odamız için hayata geçirmeyi düşündüğüm projelerimiz var.

Odamızın ve mesleğimizin en iyi yerlere taşınmadığı kanaatindeyim. Pazarcı esnafımızın lehine olacak plan ve projeleri hayata geçirmek için aday oldum.

Ayrıca seçim zamanlarında oy istemek için yanınızda olmadığımızı belirtmek istiyorum. Yönetimde yer alacak arkadaşların ile birlikte mesleğimizin saygınlığını en iyi yerlere taşıyacağımızdan şüpheniz olmasın.

En yakın zamanda yol haritamızı sizlerle birlikte belirleyerek sürekli iletişim halinde olacağız. Şubat 2022 yılında gerçekleşecek olan genel kurulumuzun başta odamıza üst kuruluşlarımıza ve pazara esnafımıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz. Önceki dönem görev yapmış başkanlarımıza, mevcut başkan ve yönetim kurulunun odamıza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, diğer adaylara başarılar diler,saygılarımı sunar teşekkür ederim.

Hayırlı olsun inşallah.. "dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı