Kaptan yolları ayırdı

Kaptan yolları ayırdı

Gönen Belediyespor Kaptanı Cihat Dolar, yeşil beyazlı ekiple yollarını ayırdı.

Gönen`de yetişip daha sonra değişik kulüplerde futbol karıyerini yükselterek camiada adından sitayişle bahsettiren Gönen Belediyespor Kaptanı Cihat Dolar, hafta sonu yönetime yaptığı açıklama ile takımdan ayrılmak istediğini bildirdi.

Gönen Belediyespor Kaptanı Cihat Dolar özellikle Karagümrük`te oynadığı yıllarda yıldızı parlamış, daha sonra geğişik kulüplerin ardından geçen sezon Bal lig Bigaspor formasını giymişti.

Gönen`e dönüş yolu Süper amatör lig ile örtüşen Cihat Dolar, yeşil beyazlı ekibe geldiği günden itibaren nedeni belli olmayan problenlem sebebi ile zaman zaman kadroda yer alamaması teknik ekip ile yol ayrımına gelmelerine neden olmuştu.

Tecrübeli oyuncu, yaşanan gelişmeler sonrası Gönen Belediyespor`dan ayrılma kararının doğruluğu yönetime açarak affını istedi.




sassasa
27.11.2013 21:39:45
problem karakter ve dolar meselesi

gönenli
28.11.2013 01:31:36
BEKLENEN BİR GELİŞME, BU ZAMANA KADAR AYRILMADIĞI YANLIŞTI, ENGİN YILDIRIM İLE CİHAT DOLAR ATEŞ İLE BARUT GİBİ, NE ZAMAN NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL. ÇÜNKÜ 3-4 YIL ÖNCE GENE AYNI ROLLERDEDİLER AMA SONUÇTA NE OLDU BÜTÜN GÖNEN BİLİYOR AMA MALESEF ŞU ANKİ YÖNETİM KURULU VE BELEDİYE BAŞKANI BİLMİYOR. BU KADAR BU İŞ BASİT DEĞİL, CİHAT DOLAR I BU HAREKETİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM....

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı