Kar kapattı, Büyükşehir temizledi.

Kar kapattı, Büyükşehir temizledi.

Gönen'de kar yağışı ile kapanan kırsal mahalle yolları, Büyükşehir fen işlerinde 3 ayrı ekip ile sabaha dek süren mesai sonrası kapalı yol kalmadı.

Gönen'de kar yağışı ile kent merkezine olan yol bağlantıları kesilen kırsal mahalleler, Büyükşehir Fen işleri tarafından görevlendirilen 3 ayrı ekip ile sabaha kadar verilen mesai sonrası ulaşıma açılan yollarından Gönen'e ulaştılar.

Kar yağışı nedeni ile ilçeye olan yol bağlantıları kesilen Tütüncü, Suçıktı, Koçbayır, Emirler,  Alaşar, Ömerler, Kalburcu, Deliktaş, Çallıca mahalleleri akşam sabaha kadar mesai veren Büyükşehir fen işleri ekipleri mücadelesi ardından bugün Gönen'de ilçe pazarına inerek alışverişlerini yaptılar.

AK Parti Gönen İlçe teşkilatı, teşkilattan sorumlu başkan vekili Tuncay Salı, ummalı çalışma sonrası kırsal yerleşim alanlarının yolunu açarak sorunsuz bir gün yaşamalarına vesile olan ekiplere teşekkür etti.

Tuncay Sarı, "Bizler sıcak evlerimizde rahat, rahat kar serpintisi izlerken, Büyükşehir Fen işlerinden görevli 3 ayrı ekip Gönen kırsalında sabaha dek mesai vererek tüm yolları ulaşıma açtı. Bu özverili çabalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Hizmet üretmek yetenek işi, Biz AK Parti teşkilatı olarak vatandaşın beklentisini ötelemeden çözüme kavuşturarak, olası sıkıntıların yaşanmaması adına gece-gündüz demeden aralıksız çalışmaya devam ediyoruz." dedi.



Anahtar Kelimeler: kapattı Büyükşehir temizledi.
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false