KAR ve TİPİYE KIRK AYAK SÖKMEDİ

KAR ve TİPİYE KIRK AYAK SÖKMEDİ

Kar'da kayan TIR Susurluk- Balıkesir arasındaki trafik'i felç etti.

Sibirya- Tulpar tipisi yurda girdikten sonra özellikle bazı bölgelerde hayatı felç etti. Yerel Belediyeler, Büyükşehir ve Karayolları ekiplerinin ortaya koyduğu çaba kısa zamanda yolların seyrini etkileyen temizlik çalışmalarından sonuç alındı.

Gönen-Balya yolu akşamdan, gün içine süren kar engeli aşıldı. Susurluk-Balıkesir arası ile kelimenin tanımı ile tam bir felç'ti. Susurluk-Balıkesir arası bölünmüş otoban, kardan kayan bir tır'ın yolu kapatması nedeni ile araç ve yolcuların büyük sıkıntı çekmesine neden oldu.

Aracının kırkayak olmasına güvenerek yola çıkan TIR sürücüsü, karda kayan kırk ayak'ı ile yolu kapatması Balıkesir yönüne seyreden trafik'in uzun kuyruklar oluşturup saatlerce esaret hayatı yaşadıkları görüldü.

Kaldıkları yolda ne ileri, nede geri dönme olanağı bulamayan sürücüler, durduk yerde ısınmak için motorlarını çalıştırınca bukez ortaya yakıt tükenimi sorunu çıktı.

Susurluk-Balıkesir yolunda kayan TIR olumsuzluğu mahkum olan sürücülere Bandırma Kızılay şubesi tarafından tayın dağıtıldı.



Anahtar Kelimeler: TİPİYE SÖKMEDİ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı