Kara Nokta'ya "JET" uygulama

Kara Nokta

Karayolları, Erdek, Düzler üst yolda Mal ve Can kaybına sebep olan "Kara Nokta" ya jet hızıyla hazırlanan projeyi hayata geçiriyor.

Bandırma-Erdek Karayolu, Düzler üst yol olarak bilinen ve Yedibahçe Zeytin işletmesi önünde bulunan viraj ve çevresinde meydana gelen kazalar, ilçe Kaymakmlığı tarafından yapılan talep üzerine uygulamaya konuldu.

Karayolları 14. Bölge, Bandırma Şube şefliği tarafından Erdek-Düzler'de bulunan üst yolun belli bir noktasında meydana gelen kazaların konumu ve gerekçesi noktasında yapılan inceleme sonucu hazırlanan proje bugün uygulanmaya başladı.

Karayolları 14. bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan uygulamada sözkonusu "Kara Nokta"nın özellikle yağışlı zamanlarda kaymalardan kaynaklandığı göz önünde bulundurularak yolun belli bir bölümüne dişli asfalt dökülmeye başlandı. "Kara Nokta"daki çalışma sadece dişli asfalt dökmekle kalmayıp, asfalt çalışması ardından yolun bu bölümünde her iki yöne konacak çelik barıyerler araçların şarampole kaymasını önleyecek.



Anahtar Kelimeler: Nokta' "" uygulama
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı