KARADAĞ’DA YATIRIM FIRSATLARI KONUŞULDU

KARADAĞ’DA YATIRIM FIRSATLARI KONUŞULDU

Bandırma Ticaret Borsası Genç Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen Karadağ’da Yatırım ve Ticaret konulu toplantısı Bandırma'da gerçekleştirildi.

Bandırma Ticaret Borsası Genç Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen Karadağ’da Yatırım ve Ticaret konulu toplantı Bandırma'da gerçekleşti. 

Borsa Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Karadağ’da yatırım faaliyetleri, AB ticaret fırsatları ve yurt dışı pazar destekleri anlatılarak yatırımcılar bilgilendirildi. 

Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Selvi, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çömez, Meclis Üyesi İsmet Çalık, Genel Sekreterimiz Ertunç İşbay, Borsa genç girişimciler ve kadın girişimciler Kurulu üyeleri ile çok sayıda yatırımcının katıldığı toplantıya, Karadağ Türk İş İnsanları ve Yatırımcıları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tolga Kayasu, KOSGEB Kobi Uzmanı Kadir Dağdeviren ve Karesi Danışmanlık’tan Savaş Yılmaz yatırımcıları bilgilendirmek için katıldılar. 

Toplantıda ilk sunumu Karadağ Türk İş İnsanları ve Yatırımcıları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tolga Kayasu Karadağ’da yatırım fırsatları, şirket kurulumu, ticari faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ardından Karesi Danışmanlık’tan Savaş Yılmaz yurtdışı Pazar ve ihracat destekleri hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Toplantının son bölümünde uzmanlar yatırımcıların soruların cevapladılar. Ardından günü anısına konuşmacılara plaket takdim edildi. 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı