Karadeniz öfkesi

Karadeniz öfkesi

Bandırmaspor`da kapıdan döndürülen Gökhan Karadeniz, İzmir Alsancak`ta rövanş aldı.

Bandırmaspor`un dün İzmir Alsancak stadında karşılaştığı Altınorduspor`a farklı yenilgisinin ardında ``Hınç`` çıktı.

Bandırmaspor defansını hallaç pamuğuna döndüren genç oyuncu Gökhan Karadeniz meğer sezon başında Bandırmaspor`un kapısından çevrilmiş.

YETİŞTİĞİ KARACABEY den BANDIRMA`ya TEKLİF YOLLAMIŞ

Altınordu`nun flaş oyuncusu Gökhan Karadeniz futbol`a 10 yaşında iken 2000 yılında Karacabeyspor`da başlamış.

Aslen Karacabeyli olan genç oyuncu 2009 yılında Gemlikspor`a 2010 yılında ise hatayspor ile sözleşme imzalamış.

2011 yılında Nülüferspor`a transfer olan Gökhan Karadeniz futboldaki aşamasını hep Bandırmaspor`da taçlandırmak istemiş.

Bu noktada Karacabeyspor yönetim çevresinden bazı ağabeylerine Bandırmaspor ile konuşmalarını istemiş.

Bandırmaspor ile yapılan ön görüşmelerde Bandırmaspor`un ihtiyacı olmadığı belirtilmesi ürerine genç oyunsu sezon başında Aydın 1923 ile kiralık sözleşme imzalamış.

Sezona Şampiyonluk parolası ile başlayan Altınordu, aksayan kanadına isim arayışı kiralık Gökhan Karadeniz ile masaya oturmasına neden olmuş.

Gökhan Karadeniz ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Altınordu, forvetine yaptığı akıllı takviye ile tırmanışa geçmiş.

Gökhan Karadeniz ise Bandırmaspor`un İzmir`e gelmesini büyük bir özlemle beklemiş.

Kapısından döndürüldüğü Bordo beyazlı camiada forma giyebilmek adına, kendisini Bandırmaspor yöneticilerine göstermesi gerektiği düşüncesi ile çıktığı maçta, göstermekten öte yıldızlaşmış.

İzmir Yeni Asır televizyonunun naklen verdiği karşılaşma sonrası, Yeni Asır spor servisini arayan bir çok süper lig yöneticisi, Gökhan Karadeniz`i defalarca izleyerek kendilerine nasıl bir katkı sağlayacağının daialoğlarına başlamış.



banban
1.12.2013 16:56:58
bunda yönetimin bir suçu yok biri peynirci diğeri sigaracı ne anlasın adamlar Gökhan karadenizden onların işi değilki bu transferler onlar para buşlur ödeme yaparlar transferleri gelen hocalar yapar bizim yöneticilerimiz asla karışmazlar öle transfere falan son derece profesyoneldirler

demokrat
2.12.2013 08:37:21
Bandırmaspor`un en başarılı gibi gözüktüğü dönemde bile taraftarda bu takım bir üst ligi istemiyor;yöneticiler bir üst lige çıkarmazlar düşüncesi hakimdir yıllardır.Bunlar doğrudur değildir kısmına girmek istemiyorum.Ancak Bandırma şehri ve Bandırmaspor bu yönetim anlayışı ile bir arpa boyu yol alamaz.Daha da kötüye gideceğiz;ancak durumun vehametini kimse kimseye söyleyemiyor...

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı