Karadeniz`liler ve Zümrüt Kolej`den Başkan Pekel`e ziyaret

Karadeniz`liler ve Zümrüt Kolej`den Başkan Pekel`e ziyaret

Bursa Çevre Koruma Hizmetleri Yetkilisi Selda Fidan ve Bandırma Çakıl Köyü Muhtarı Hasan Hüseyin Tütüncü Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti






KARADENİZLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN PEKEL’E ZİYARET


Bandırma Karadenizliler Derneği, Belediye Başkanı Sedat Pekel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dernek Saymanı Muammer Sünger, Dernek Sekreteri Mesut Özdemir ve Dernek Üyesi Abdullah Saydam hazır bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Pekel, dernek yetkilileriyle yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Pekel, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bandırma Karadenizliler Derneğimiz, kentimizde uyum ve dayanışma içinde olduğumuz derneklerden bir tanesi. Bizler Bandırma’nın yerel yönetimi olarak kentimizde ikamet eden Karadenizli kardeşlerimizle bundan sonrada aynı dayanışma ve kardeşlik duygularıyla hareket etmeyi sürdüreceğiz” dedi.



ÖZEL ZÜMRÜT KOLEJİNDEN ZİYARET


Bandırma Özel Zümrüt Koleji yetkilileri, Belediye Başkanı Sedat Pekel’i makamında ziyaret etti. Nezaket amacıyla gerçekleştirilen ziyarette okulun çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Sedat Pekel’e bilgi verilirken, Başkan Pekel ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



ÇAKIL KÖYÜNE 1500 ÇAM VE CEVİZ FİDANI DİKİLECEK


Bursa Çevre Koruma Hizmetleri Yetkilisi Selda Fidan ve Bandırma Çakıl Köyü Muhtarı Hasan Hüseyin Tütüncü Belediye Başkanı Sedat Pekel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bursa Çevre Koruma Hizmetleri Yetkilisi Selda Fidan, 21 Aralık’ta Çakıl Köyünde yapılacak olan fidan dikimi ile ilgili bilgi verdi. Fidan: “Bursa Çevre Koruma Hizmetleri olarak 21 Aralık 2012 tarihinde Bandırma’nın Çakıl Köyünde toplam 1500 adet Fıstık Çamı ve Ceviz fidanı dikimi gerçekleştireceğiz. bu kapsamda Bandırma Belediye Başkanımız Sayın Sedat Pekel’i makamında ziyaret ederek konuyla ilgili bilgilendirme de bulunmak istedik” dedi.

Fidan ayrıca bu organizasyonda birçok firmanın katkısının olduğunu belirterek kendilerine destek veren bütün firmalara teşekkür ettiklerini söyledi.

Böylesine anlamalı bir çalışmayı organize ettikleri için Bursa Çevre Koruma Hizmetleri Yetkilisi Selda Fidan’a teşekkür eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, bu çalışmanın gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmak adına önemli bir adım olacağını söyledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı