Karakaş``Belediye hizmetlerini ucuzlatacağız``

Karakaş``Belediye hizmetlerini ucuzlatacağız``

Bandırma İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Karakaş;``İşçi Parti Belediyesi ile Bandırma`da hayat ucuzlayacak``

İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Karakaş, Bandırma Manşet`in ``Seçime doğru`` programında projelerini açıkladı.

İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Karakaş, gelinen noktada vatandaşın söylenen yalanlardan bıktığını İşçi Partisinin Bandırma`da Belediye Başkanlığını kazanması halinde Belediye Hizmetlerinde önemli ucuzlama olacağını söyledi.

Karakaş özellikle su konusunda, Gönen Barajından Bandırma`ya basılan suyun elektrik sarfiyatının önemli rakamları oluşturduğunu, Hazine kefaletli geri ödemelerle birlikte su sarfiyatının ülke ortalamalarına göre çok yüksek olduğunu belirterek, göreve seçildiklerinde Rüzgar gülü kotalarını kullanarak kendi enerjilerini kendilerinin üretmesi sureti ile suyun maliyetini düşürerek vatandaşa ucuz su temin edeceklerini söyledi.

Karakaş, Bandırma`nın belde, köy ve çevre ilçeleri ile bir bütünlük içinde büyümesi gelimesi için bölgesel çevre planlarının hazırlanarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Bandırma bırakmayı düşündüklerini söyledi.

Karakaş, bilgi, birikim ve akademik karıyeri ile bugüne dek birçok toplumsal ve yurtseverlik programlarına öncü olduğunu, özellikle Bandırma ve çevre gençliğini önemli derecede ilgilendiren açık üniversite sınavlarının Bandırma`ya alınmasında önemli çabası bulunduğuna işaret ederek Bandırma`nın özellikle Üniversite gençliğine daha fazla önem vermesi konusunda bir dizi çalışmaları bulunduğunu söyledi.

İşçi Partisi Belediye Başkan adayı Nuri Karakaş, çıkış noktasının yurtseverlik olduğu her program ve projenin halkın çıkar ve menfaati olduğunu, bu noktadaki beklentilerinin insan ve çevre odaklı şeffaflık olduğuna işaret etti.

İşçi Partisi Bandırma Belediye Başkanı Nuri Karakaş, konuşmasında genel gündemede değinerek yaşanan gelişmelerin düşündürücü olduğunu söyledi.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli