Karakaya Gönen`i kucakladı.

Karakaya Gönen`i kucakladı.

AKP eski ilçe Başkanı, Aday Adaylığı başvurusu ardından çalışmalarına hız verdi.

Ak Parti Gönen Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya; kamu kurum ve kuruluşları ile oda, dernek ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti Gönen Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya beraberinde geçmiş dönemin kadın kolları başkanı Yurdagül Aşkınoğlu ve Fatih Devranlı ile birlikte Gönen İlçe Kaymakamı Hüseyin Parlak’ı makamında ziyaret ettiler.

Karakaya; “2014 yılı mart ayının sonunda gerçekleşecek olan yerel seçimler için aday adayı oldum. Bu anlamda ilçede yer alan kamu kurum, kuruluş, oda, dernek ve halka olan ziyaretlerimi sürdürüyorum. Halkın sorunlarını birebir dinleyerek, bu sorunların çözümü noktasında çalışmalarımı sürdürüyorum.” Dedi.

Kaymakam Parlak; “Aday adaylığı noktasında sizlere çalışmalarınızda başarılar dilerim. Domino taşı etkisi yapacak bir yerel seçim yaşayacağız. Bizler gençlere örnek olmak istiyoruz. Bu bağlamda, spor etkinlikleri yapılsın istiyoruz. Gençlere bu olanak sağlansın. Daha yaşanır bir ilçe için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.” Dedi.

2014 Yılı Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi Ak Parti Gönen Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya’nın kurum ve kuruluşlar bazındaki ziyaretleri devam etti

 

İlçede birleştiricilik ve ortada var olan uyumsuzluk sorununa son vermek adına üstlendiği görev uğruna çalışmalarını gece, gündüz demeden sürdüren Aydın Karakaya; kamu kurum, kuruluş, oda, derneklerin yanı sıra halkın içerisinde halkla iç içe çalışmalarını sürdürüyor.

 

Sürdürdüğü ziyaretlerinde halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Karakaya; halktan almış olduğu pozitif enerji ile çalışmalarını hızlandırdı.

 

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında kendisine olan ilgi ve alakanın yanı sıra bu isabetli kararından dolayı kendisini tebrik edenler, ilçenin ihtiyacı olan birlikteliği ve uyumu sağlayacak kişi olarak Aydın Karakaya olduğunu ifade ettiler.

 

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra partili ve partisiz halkla birebir diyalog içerisinde çalışmalarını sürdüren Karakaya; “Gönen’in ihtiyacı olan birlik ve beraberliği sağlayarak, Gönen’i hak ettiği konuma getirmek amacıyla aday adayı oldum. Bu anlamda aday adaylığı takvimi içerisinde tüm hemşerilerimiz ile diyalog içerisinde çalışmalarımı sürdürüyorum.” Dedi.

 

Ziyaretleri esnasında Aydın Karakaya; başta mevcut belediye başkanımız Hüseyin Yakar olmak üzere daha önce görev yapmış olan belediye başkanlarına yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.




  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli