Karakaya, Muhtarlar`la buluştu

Karakaya, Muhtarlar`la buluştu

Gönen AKP Belediye Başkan aday adayı Aydın Karakaya, ``Yeni süreçte muhtarın Belediye`de ofisi olacak``

Gönen Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya; “Belediye Başkanı olduğumuz takdirde, muhtarlarımız için belediyede bir ofis tahsis edeceğiz”. Dedi.

Gönen Muhtarlar Derneğinde gerçekleştirilen ve köy muhtarlarının çoğunluğunun katıldığı ziyarette, yeni büyükşehir yasasının yanı sıra köy muhtarlarının yaşadığı sorunlara değinildi.

Ak Parti Gönen Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya; muhtarlar ile karşılıklı sohbet havasında yaptığı ziyaretinde. Büyükşehir yasasının köylere neler kattığını anlattı. Köylerin yeni dönemde mahalle statüsüne girmesi ile birlikte farklı yükümlülükler getireceğini anlatan Karakaya; “sizlerin sorunlarına ve çözüm noktasında yapacağınız her türlü önerilere açık olmak adına, eğer bu şerefli görev bizlere nasip olursa, muhtarlarımız için belediye binası içerisinde bir ofis tahsis edeceğiz, her Salı günü Muhtarlarımız ile genişletilmiş toplantılar yapacağız.  25 kişiden oluşacak olan belediye meclisinde seçilebilecek bir sıradan daha önceden muhtarlık yapmış bir hemşerimize yer vereceğiz”. Dedi.

Temel sorunun, halkla iç içe olamamak olduğunu ifade eden Karakaya; toplumdan uzak kalmak, onların sorunlarını pas geçmek kendini aldatmaktır. Dedi.

 



  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı