Karar kesinleşti

Karar kesinleşti

BASKİ´nin, katı atık bedelinden kestiği % 5´lik komisyon kaldırıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı BASKİ, su ücretlerinin tahsili sırasında, Bandırma Belediyesi´ne vermek üzere aldığı katı atkı bedelinden kestiği % 5 komisyon ücretini artık alamayacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Sert, şunları söyledi:

?Uzun bir süreç sonunda mahkeme, açtığımız davada lehimize karar verdi. Artık Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, katı atık bedelimizden kestiği % 5´lik komisyonu alamayacak. Karar kesinleşti. Mahkeme kararı uyarınca, BASKİ, bugüne kadar kestiği % 5´lik komisyonu da belediyemize geri ödeyecek.?

       BALPARK´A AÇILAN DAVA SÜRÜYOR

Bandırma Belediyesi´nin, kent içinde yürüttüğü BALPARK uygulamasına ilişkin mahkemenin de sürdüğünü vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, şu bilgiyi verdi:

?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı BALPARK´ın, başra meclis kararıyla kendisine aldığı Atatürk, Ordu, İnönü ve Kurtuluş caddelerindeki ücretli otopark uygulaması olmak üzere Bandırma´nın diğer cadde ve sokaklarındaki uygulamayla ilgili olarak açtığımız dava sürüyor. Bu konuda bilirkişinin raporunun mahkemeye sunulduğunu öğrendik. Şimdi artık kararı bekliyoruz ve çıkacak karardan umutluyuz. İnanıyorum ki mahkeme, BALPARK uygulamasını iptal edecektir.?

                            ARTIK TAMAM!

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimiyle ilgili düşüncelerini de açıklayan Sert, ?İnanıyorum ki vatandaşlarımız, sağduyularını kullanarak en iyi kararı sandık başında vereceklerdir. Milletimizin, ?Artık Tamam!´ diyerek, bu iktidarı işbaşından uzaklaştıracağına ve Muharrem İnce´yi cumhurbaşkanı seçeceğine inanıyorum? diye konuştu.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Karar kesinleşti
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli