Kararı Erdek Cumhuriyet savcılığı verdi

Kararı Erdek Cumhuriyet savcılığı verdi

Erdek, Cuğra'da meydana gelen trajik deniz kazası sanığı İş adamı Ender Küçük tutuklandı.

7 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 18.30 dolaylarında Erdek-Cuğra plajlarında yaşanan trajik olayda bir çocuk annesi Elvan Fırat Taşdöğen vefat etmiş, göz altına alınan sürat etknesi sahibi iş adamı Ender Küçük çıkarıldığı mahkemede 26 saat sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Elvan Taşdöğen'in sevenleri yaşanan müessif olayı sosyal medyada açtıkları platformlara taşımaları ile başlayan süreç, ulusal medyanın gündemine oturdu. Kamu vicdanının rahatsız olduğu müessif olay sonrası başta Adalet bakanlığı olmak üzere konuyla ilişkilendirilen bir çok kuruma meil'ler ulaştırıldı.

Erdek'te Cumhuriyet savcılığı olay ve gelişmelerin kamu oyundaki etkisi üzerine, olay yerinde ve bilir kişi nezdinde tekrar bir incelemede bulundu. Olayın görgü tanıklarını dinledi.

Erdek Cumhuriyet savcılığı hazırladığı mütela ile Bursa ili Mustafa Kemal Paşa ilçesi Cumhuriyet savcılığında müessif olayın sanığı Ender Küçük (51)in tutuklanması talebinde bulundu.

Eski, M. K. Paşaspor başkanı müteahit Ender Küçük olaydan beş gün sonra 11 Ağustos Çarşamba günü saat 17.oo de adli kontrol nedeniyle imza vermek için gittiği Mustafakemalpaşa ilçesi Emniyet Müdürlüğünde göz altına alındı.

Mustafakemalpaşa ilçe Emniyet müdürlüğü tarafından savcılığın talebi üzerine yapılan gözaltı sonrası çıkarıldığı ilçe savlığı tarafından ifadesi alınan Ender Küçük tutuklanarak ceza evine kapatıldı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı