Kardeşlerin Arası (sıralamada) Açıldı

Kardeşlerin Arası (sıralamada) Açıldı

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden iki Çanakkale takımından Bozcaadaspor ligde 4'te 4'le yoluna lider olarak devam ederken, oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden Bigaspor ise 1 puanla ligin dibine demir atmış durumda.



..........


Bölgesel
Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden iki Çanakkale takımından Bozcaadaspor ligde 4'te 4'le yoluna lider olarak devam ederken, oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden Bigaspor ise 1 puanla ligin dibine demir atmış durumda.


Büyük bir çıkış gösteren ve 4`te 4 yaparak 12 puan toplayan Resul Kuzu yönetimindeki Bozcaadaspor ligde lider durumda bulunurken, santrafor Yasin Mert Egeli`nin gollerine devam etmesi kulüp yönetim ve taraftarlarını sevindiriyor. Bozcaadaspor 21 Ekim 2012 pazar günü saat 13.30`da İstanbul temsilcisi Büyükçekmece`yi konuk edecek. Sezona istediği gibi başlayamayan Bigaspor ise ardı ardına aldığı yenilgilerle grubunda son sıraya düştü. Berabere kalabileceği, hatta galibiyetle ayrılacağı maçlarda hayal kırıklığı Mehmet Akgün yönetimindeki Lacivert-Beyazlı takım puan umutlarını ilerleyen haftalara bıraktı. Bigaspor pazar günü saat 13.30`da deplasmanda Bursa Yenişehir Belediyespor`la karşılaşacak. Bu iki Çanakkale takımından Bozcaadaspor son oynanan maçta Yasin Mert Egeli'nin golleriyle Mudanyaspor'u 2-1 mağlup ederken, Bigaspor evinde Ayvalıkgücü Belediyespor'a 2-1 yenişmişti. 

............





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı