Karlahan,"Ligler tescil edilmeli"

Karlahan,

Karlahan, "OYUNCULARIMIZ EVDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR"

Ligin bitimine 6 hafta kala 60 puanla 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğun en büyük adayı olan Bandırmaspor, liglerin tescil edilmesini bekliyor. Bandırmaspor Başkanı ve Kulüpler Birliği Üyesi Göksel Karlahan, “Federasyon devam edin derse çıkar oynarız. Hedefimiz şampiyonluk”  dedi.  


Koronavirüs nedeniyle verilen arada Bandırma’daki billboardları,‘Şampiyonluk için döneceğiz’ sloganıyla donatan Bandırmaspor, süreçteki belirsizliğin devam etmesi nedeniyle liglerin tescil edilmesini bekliyor. Bandırmaspor Başkanı ve Kulüpler Birliği Üyesi Göksel Karlahan, sürecin uzaması durumunda liglerin tescil edilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Karlahan, “Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Nihat Özdemir, liglerin en erken Haziran ayında başlayabileceğini söyledi. Mayıs ayında ise bir değerlendirme toplantısı yapılacak. Haziran ayı sonuna kadar kesinlikle ligler başlamayacak. Bu durumda en sağlıklı karar liglerin tescil edilmesi. 2. ve 3. Lig’ler de küme düşme kaldırılıp, ilk iki sıradaki takımların bir üst lige çıkarılması durumunda herkesin memnun olacağını düşünüyorum. Bu konudaki görüşümü TFF Başkanımız Nihat Özdemir'le paylaştım. Her şeye rağmen federasyon oynayın derse çıkar oynarız. Bizim hedefimiz şampiyonluk.” dedi. 

Oyuncuların hepsinin evde kal çağrılarına uyduğunu belirten Başkan Karlahan, Teknik Direktör Serdar Bozkurt’la sürekli bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. Karlahan, “Oyuncularımız, teknik heyetin hazırladığı program doğrultusunda evlerinde çalışıyorlar. Şimdilik bir sıkıntı yok. Oyuncularımızla ücret indirimi konusunda görüşmedik. Ne bizim öyle bir talebimiz oldu, ne de şu ana kadar onlardan bir talep geldi. Öncelikli konumuz sağlık. Ancak kulüplerin içinde bulunduğu ekonomik durumlarda ortada. Devletimiz gereken önlemleri alacaktır. Özellikle yapılandırılması yapılmış sigorta ödemeleriyle ilgili belirsizlikler var. Herkes derdini söyleyecek ki devlet ona göre bir yol haritası belirleyecek. Sorunlarımızı çekinmeden devlet büyüklerimizle paylaşmamız gerekiyor. Biz yaşanan sorunları dile getiriyoruz” diye konuştu.

Bandırmaspor Yönetimi olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 250 adet yardım paketi hazırladıklarını ifade eden “Birlik beraberliğe en fazla ihtiyacımız olduğu dönemde elimizden geldiğince bizlerde katkı sağlamak istedik” dedi.  Bandırmaspor taraftarına teşekkür ederek sözlerini sürdüren Başkan Karlahan, “En uzak deplasmana bile gelerek bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza vereceğimiz en güzel hediye şampiyonluk olacak. İster ligler tescil edilsin, ister çıkıp oynayalım bu salgın geçtikten sonra şampiyonluğu Cumhuriyet Meydanında hep birlikte omuz omuza kutlayacağız” HABER KAAN BİNGÜL



Anahtar Kelimeler: Karlahan "Ligler tescil edilmeli"
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı