Karşılaşmanın ardından

Karşılaşmanın ardından

Bandırma Kırmızı-Rönesans TED Ankara Kolejlileri karşılaşması ardından

 

/resimler/2016-3/20/2252495840587.jpg

Spor Toto Basketbol Ligi´nde sahasında Rönesans TED Ankara Kolejlileri 92-70 mağlup eden Banvit´in Başantrenörü Selçuk Ernak,´´ Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz rakibe karşı net bir galibiyet aldık´´ dedi.

Ernak maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Selçuk Ernak, ?´Öncelikle bütün oyuncularımıza oynama fırsatı verebildiğimiz  ve net bir skorla kazandığımız bir maç oldu. Onun için mutluyuz. Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz bir rakibe karşı net bir galibiyet aldık. Sadece oyuncularımızın üst düzeyde mücadele etmesi değil. Aynı zamanda farklı özellikleriyle de ön plana çıkmaları bizi ziyadesiyle memnun etti. Çünkü ligin üst sıralarındaki takımlarla deplasmanda maçımız var.  Bu iyi kadrolara geniş kadrolara karşı başka özelliklerimizi keskinleştiremezsek onlarla rekabet etmemiz mümkün olmaz. Dolayısıyla daha fazla katma değer yaratarak, daha fazla sinerji yaratmaya çalışarak açıklarımızı bundan sonraki maçlarda kapatmaya gayret edeceğiz´´diye konuştu.

/resimler/2016-3/20/2252342246665.jpg

 

Menders Gümüşdal:

"Özellikle genç oyuncular, ikinci genç oyuncular, kendinize güvenin ve hakikaten basketbola değer verin. Önümüzdeki günler sizin için çok önemli olacak. Ben bu kadar kalabalık yabancı sayısının böyle gideceğini zannetmiyorum. İlerde Türk basketbolunda çok önemli açıklar olacak. O açıkları kapatmak istiyorsanız gençler çok çalışın´´

Türkiye Basketbol 1.Ligi´nde sahasında  Mamak Belediyesi Ankara DSİ takımını 80-70 yenen Bandırma Kırmızı´nın Başantrenörü Menders Gümüşdal,´´ Takipçilerimiz galip gelince bu maçın önemi iki kat daha fazla arttı´´´ dedi.

Gümüşdal maçın ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Menderes Gümüşdal, "Takipçilerimiz galip gelince bu maçında önemi iki kat daha fazla arttı. Bugün maça konsantre olamadık.  Biraz daha dağınık gözüktük. Maç fazlasında,dinlenemedik. Gençlerin Türk basketbolunda ispat etmeleri bir şey var. O da biz oyuncuyuz demeleri gerekiyor. Eğer onlar biz oyuncuyuz demezlerse, onların kimse umurunda olduğunu zannetmiyorum. Sahada çatır çatır basketbol oynamak zorundalar. Bu ne benim itmemle ne başkasının itmesiyle olması gerekiyor. Bu büyük aile , antrenörler, bu yöneticiler, bunlara güveniyorlarsa, bunlarında sahada o süreleri çok iyi değerlendirmeleri gerekir. Bu maçla ilgili sadece onu söylüyorum. Özellikle genç oyuncular, ikinci genç oyuncular kendinize güvenin ve hakikaten basketbola değer verin. Önümüzdeki günler sizin için çok önemli olacak. Ben bu kadar kalabalık yabancı sayısının böyle gideceğini zannetmiyorum. İlerde Türk basketbolunda çok önemli açıklar olacak. O açıkları kapatmak istiyorsanız gençler çok çalışın´´diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Karşılaşmanın ardından
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı