Karşılıklı Atandılar Ama Yerlerinde Kaldılar

Karşılıklı Atandılar Ama Yerlerinde Kaldılar

Milli Eğitim Bakanlığı`nın son atama kararnamesi ile Balıkesir ve Bolu`nun milli eğitim müdürleri yer değiştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı`nın son atama kararnamesi ile Balıkesir ve Bolu`nun milli eğitim müdürleri yer değiştirdi. Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu Balıkesir`e, Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ise Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü`ne atandı. Ancak iki müdürün de yeni görev yerlerine gitmeyeceği ve görevlendirme ile yerlerinde kalacağı öğrenildi.

Balıkesir`e atanan İbrahim Çavuşoğlu, Twitter hesabı üzerinden atamayı duyururken, "Asaleten atamam Balıkesir`e çıktı, ancak Bolu`da çalışmaya devam edeceğim. Emeği geçenlere teşekkürler..." iletisini yazdı. Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü`nün sitesinden yapılan bilgilendirmede ise "Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Çavuşoğlu Balıkesir`e atanmıştır. Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ise ilimize atanmıştır. Bakanlığımızca yapılan atama kararnameleri sonrası yapılacak görevlendirme ile İl Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Çavuşoğlu Bolu`da, Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz`de Balıkesir`de görevine devam edecektir" denildi.

Yusuf Cengiz, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı olarak görev yaparken, 17 Ocak 2014 tarihinde Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü`ne atanmıştı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı