KARŞIYAKA DÜĞÜN SALONU, KULÜBE TAHSİS EDİLECEK

KARŞIYAKA DÜĞÜN SALONU, KULÜBE TAHSİS EDİLECEK

Spora ve sporcuya verdiği destekle halkın takdirini kazanan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'dan, kurulmasına öncülük ettiği Karşıyakaspor Kulübüne jest

Gönen, Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden  750 kişilik modern düğün salonu inşaatında sona yaklaşılırken, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, örnek gösterilecek bir uygulamanın altına imza atmaya hazırlanıyor.

Gönen gençliğinin korunması ve topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması amacıyla, sportif etkinliklerin yaygınlaşması ve sporun gelişmesine her türlü desteği sunan Başkan Yakar, Düğün Salonu’nun Karşıyaka Spor Kulübe tahsis edileceğini açıkladı.

KARŞIYAKA HALKI MUTLU

Gönen’de belediye hizmetlerinden en fazla faydalanan mahallelerin başında yer alan Karşıyaka, yatırım ve hizmetlerle çehresini değiştiriyor. TOKİ ile ciddi değişimin başladığı, doğalgazın kullanıma açıldığı Karşıyaka Mahallesinde, mahalle halkının en fazla istediği Düğün Salonu inşaatında da sona gelinmek üzere.

750 kişilik modern düğün salonunu, mahalle halkının istediği alana inşa edilirken, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, “Karşıyaka Düğün Salonu, Karşıyaka Spor Kulübüne tahsis edilecek” açıklamasını yaptı.

 Gönen’de amatör spor kulüplerinin yaşamasının, gençlik açısından önemli olduğunu kaydeden Başkan Yakar, “Çocuklarımızın, topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması, olumsuz ortamlardan, kötü koşullardan uzak kalması sportif etkinliklerle mümkün. Bu amaç doğrultusunda, belediyemiz öncülüğünde açtığımız yaz spor okullarının sayısını ve branşlarını arttırdık. Karşıyaka Mahallemize spor kulübü kurulmasına öncülük ettik. Karşıyaka Spor kulübünün ayakta kalması içinde , Ekim ayında hizmete açacağımız Karşıyaka Düğün Salonunu, kulübe tahsis edeceğiz” dedi.

A.Kamil ILGAZLI-GÖNEN



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli