KARŞIYAKASPOR 0-2 BANDIRMA 100.YILSPOR

KARŞIYAKASPOR  0-2  BANDIRMA 100.YILSPOR

Süper Amatör ligde, Bandırma 100. yılspor, Gönen deplasmanında Karşıyakaspor'u her iki devrede kaydettiği 2 golle mağlup etti.

Balıkesir Marmara Süper Amatör lig maçında Gönen Sentetik sahada Karşıyakaspor, Bandırma 100. yılspor karşılaşmasını Emre Can Yılmaz,  Mehmet Epik, Sema Nur Toprak hakem üçlüsü  yönetti.

Karşıyakaspor. Selim Can, Emirhan, Mustafa, Egemen, (K. Mert) Kadir(onur), Ulaş, Seyhan, Serhat, Metin, Burak (Feyyaz), O. Tarık (Ayhan)

Bandırma 100.Yıl spor. Uğurcan, Caner, Bedran, Güvenç (Berkem), Emre, Ahmet, Tanju, Hasan Hüseyin (Tolunay), Kazım, Soner Can (Barış Onur) Hakan tertibi ile sahaya çıktılar.

Maçın başlaması ile deplasmanda oynayan Bandırma 100.yılspor   ve taraftarı ile kendi sahasında 3 puan için mücadelede Bandırma 100 yılspor Hasan Hüseyin ile golü erken buldu.

Golden sonra Gönen Karşıyaka spor beraberlik için Bandırma 100. Yıl kalesinde gol aramaya başladı. Karşılıklı yapılan akınlarda başka gol gelmeyince ilk yarı Bandırma 100. yıl spor lehine kapandı.

İkinci yarıda yine karşılıklı geçen akınlar kaçırılan goller devam etti ve Bandırma 100.Yılspor Soner Can ile 1 gol daha bularak durumu 0-2 yaptı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Bandırma 100. Yılspor  2 gol ile 3 puanın sahibi oldu. AHMET KAMİL ILGAZLI-GÖNEN



Anahtar Kelimeler: KARŞIYAKASPOR - BANDIRMA .YILSPOR
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı