Kartal, yuvaya döndü.

Kartal, yuvaya döndü.

Milli Eğitim camiasının, spor öncelikli eğitimcisi Algan Kartal, Atatürk Özel Öğretim`e müdür oldu.

Uzun yıllar Atatürk İlk Öğretim Okulunda beden öğretmenliği, ardından vekâleten müdürlük yapan Algan Kartal,  ilçe milli eğitim müdürlüğünde spor, protokol ve resmi bayramların tören koordinatörlüğü görevi ardından eski okuluna müdür olarak geri döndü.

Atatürk Özel Öğretim okulunda önceki gün göreve başlayan Algan Kartal, geçmişteki sportif yaşamı ile tanınıyor.

Türk sporuna ve özellikle bölgemizde sayısız lisanslı sporcu yetiştiren Algan Kartal, futbolun önemli isimlerinden Ersun Yanal ile okul ve takımda arkadaşı olarak birlikte futbola hizmet etmiş bir kimlik.

Kartal’ın futbolun bir başka önemli isim Fenerbahçe’nin yıldızı Alper Potuk ‘u da, Bandırma Demirspor futbol okulunda yetiştiren bir kimlik olarak bilinmekte.

Bölgemiz amatör liginde onlarca öğrencisi bulunan Kartal, Beşiktaş spor okulunu da antre ederek yine birçok sportif çalışmaları ile sporda aranan isim olmaya devam ediyor.

Önceki gün Atatürk Özel Öğretim’de göreve başlayan Algan Kartal’ı ilk kutlayan ilçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu oldu.

Pircioğlu, kendisine eşlik eden şube müdürü İhsan Parlak, Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim Mesleki Eğitim müdürü Eyüp Tezcan Köse ve Müdür muavini Gülşah Ertan ile birlikte geldikleri Atatürk Özel Öğretimde Algan Kartal’ı kutladılar

Kendisi gibi eşi’de öğretmen olan Atatürk Özel Öğretim’in yeni müdürü Algan Kartal’ın oğlu Aral ise Gönen Belediyespor’da libero olarak görev yapıyor.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false