Kastri, sümen altında mı?

Kastri, sümen altında mı?

Erdek`te önemli bir kesimiz yıllara yansıyan Kastri sorunu çözüm noktasında kilitlendi mi?

25 yıldır, yılan hikayesine dönen Kastri sorununun çözümü noktasında, Planların Belediye`ye ulaştığını öğrenen 2500 tapu sahibi Başkan Aysan`dan bayram müjdesi bekliyor.

21.yy modern turizm kenti olma noktasında, önemli bir engel oluşturan Kantri sorunu çözüm noktasında atılan adımların bir türlü sonuçlandırılamaması tapu sahiplerini kaygılandırıyor.

Temmuz ayı başında planların Belediye ye teslim edildiğini öğrenen Kastri, Gedeve, Mangırcı mevkii tapu sahipleri oluşturdukları platform aracılığı ile meseleye vakıf olmaya çalışıyorlar.

Erdek`in 2500 tapu sahibini yakından ilgilendiren Kastri projesinin Bayramdan önce askıya çıkmasını özlemle bekleyen mağdurlar, konuyu kendileri adına Bayram müjdesi olarak algılıyor.

Erdek`te yılın değil yılların meselesi olarak gündeme gelen Kastri imar planı projesi sadece tapu sahiplerini değil, Erdek`in inşaat sektörüne yön veren  Emlak, İnşaat, Projelendirme, Dekorasyon vs meslek dallarını da dolaylı olarak ilgilendiriyor.

Kastri, planlarının yaz geçmeden askıya çıkmasının iş, istihdam ve kent ekonomisine katkısı nedeni ile önem arz ettiği Erdek`te şimdi tüm gözler Belediye ye çevrildi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı