Kavgaya kalbi dayanmadı

Kavgaya kalbi dayanmadı

Erdek, Düzler bölgesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet kampı işletmecisi Regaip Şahbudak (61) yaşanan tartışma sonucu hayatını kaybetti.

Erdek, Düzler bölgesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet kampı işletmecisi Regaip Şahbudak (61) yaşanan tartışma sonucu hayatını kaybetti.

Bandırma Erdek karayolu Arif Kalıpsızoğlu caddesi üzerinde faaliyet gösteren Cumhuriyet Camping işletmecisi Regaip Şahbudak (61) yaşanan tartışma sonucu hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Camping'de  yaşanan olay akşam saat 23.00 sularında meydana geldi. İstanbullu oldukları ve Erdek'e özel güvenlik elemanı olarak barlarda iş aramak amacıyla geldikleri öğrenilen Barış Akyol ile Yusuf Çiçek akşam konaklamak amacıyla gittikleri Cumhuriyet Camping'de işletmeci Regaip Şahbudak ile anlaşmazlık sonucu girdikleri tartışmada evli ve 4 çocuk babası Regaip Şahbudak (61)in kamp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi olayı adli yargıya taşınmasına neden oldu.

Yaşanan tartışmada hayatını kaybeden Regaip Şahbudak kesin ölüm raporu tanzimi için önce Bursa adli tıp kurumuna ardından ise getirildiği Gönen'de ebedi istirehatgahına defnedildi.

Olaydan sonra Polis tarafından yakalanarak önce göz altına alınan daha sonra haklarında hazırlanan "ölüme sebebiyet verme" dosyası ile birlikte tutuklanma talebi ile Erdek adliyesine sevk edilen Barış Akyol , Yusuf Çiçek çıkarıldıkları adliyede birisi savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğeri çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile salıverildi.



Anahtar Kelimeler: Kavgaya kalbi dayanmadı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı