KAVŞAK ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.

KAVŞAK ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.

Başkan Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği kavşak ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.




Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi'ne bağlı ekiplerin kentimizde yerine getirdiği çalışmalara incelemelerde bulundu. Pekel,
Ordu Caddesi ve Hamit Kaplan Caddesi kavşağında devam eden Bulvar Düzenleme çalışmalarıyla 1019 sokakta başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.


Bandırma Kent Merkezi Trafik Planlaması-Yol ve Kavşak Düzenlenme çalışmaları kapsamında Ticaret Lisesi önünde yer alan kavşakta devam eden düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulunan Pekel, bu çalışmayla bu alanda trafik akışının rahatlamasını ve meydana gelen kazaların önüne geçilmesini amaçladıklarını söyledi.

Pekel: Kent içi trafiğinin rahatlatılmasına yönelik ODTÜ çıkışlı bir firmaya yaptırdığımız projelerin yaşama geçirilmesi ile ilgili bir çalışmayı ekiplerimiz Ordu ile Hamit Kaplan Caddesinin kesiştiği noktada kavşak düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor. Bu çalışma, daha önce burada meydana gelen önemli kazaların önüne geçerek trafik akışını kolaylaştıran ve rahatlatan bir uygulama olacak. Ayrıca bu kavşaklarda yer alan yeşil alanlarımızın altyapıları hazır ve birtakım düzenlenmelerle çalışmalarımız son şeklini almış olacak. Yaya kaldırımlarıyla, ışıklandırma çalışmalarıyla da Bandırmamıza yakışan, bu mahallemize yakışan bir çalışma ortaya çıkmış olacak” dedi.

Paşakonak Mahallesi 1019 sokakta yol yenileme çalışmaları başladı

Öte yandan Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kentimizin ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarında yol-kaldırım yenileme çalışmalarını yerine getirmeyi sürdürüyor. Ekipler, bu çalışmalar kapsamında Paşakonak Mahallesi 1019 sokakta yol yenileme çalışmalarına başladı.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Pekel, bu bölgedeki çalışmaların kısa tamamlanacağını söyledi.

Pekel: Paşakonak mahallesinde yer alan 1019 sokakta ve buradaki birkaç sokakta asfaltın kalitesi son derece kötü durumda. Onunda ötesinde çeşitli dönemlerde üst üste atılan asfalt, kaldırımla yol seviyesini aynı noktaya taşıdığını görüyoruz. Bu durum hem yaya trafiği açısından hem de aşırı yağışlarda ciddi problemler ortaya çıkarıyor. Ekiplerimiz yol üzerindeki eskimiş ve fazla olan asfalt katmanı Freze makinesi ile temizliyor. Bu çalışmalarımızın ardından bu cadde ve sokaklarımızda asfaltlama ve kaldırım döşeme çalışmalarımızı yerine getireceğiz” dedi.








İbrahim GÜVEN
18.04.2013 20:15:24
Atatürk bulv. ve Hamit Kaplan caddesinin kesiştiği ışıklı kavşakta büyük bir mühendislik hatası var.Yol kavşağa girince daralıyor.Kavşak yapılalı henüz 15-20 gün oldu bahsettiğim sebepten dolayı bazı araçlar ortadaki babaya sürterek bozmuşlar,yakında babaya sürtmemek için kaçan araçlar birbirlerine sürtecekler ve maddi hasarlı kazalar olacaktır.O kavşağın gözden geçirilmesi lazım,benden söylemesi.

selçuk özen
19.04.2013 06:06:37
sayın başkan, sizi niye hep paşakonak mah. görüyoruz? 600 evler mhsine bir gelsene bekliyoruz. 600 evlerin ışıklı kavşağa ihtiyacı var. Gross tarafından gelirken kahvelerin oraya giriş yok.Hastaneye giriş gibi bir kavşak gerekli. Engelli bir vatandaşı kahvelerin oradan karşı ford muslubaşların oraya nasıl geçireceğiz. Üst geçidten mi? alt geçitten mi? yoksa demir kafeslerin üzerinden mi? saygılar

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false