Kaya, Bursa´ya atandı

Kaya, Bursa´ya atandı

Bursa´ya atanan Bandırma Vergi dairesi Müdürü Abdullah Kaya mesai arkadaşlarına veda etti.

Bandırma´da uzun soluklu görevinde bulunan nadir kamu görevlilerinden Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kata Bursa´ya atandı.

Kaya Bursa´ya atanması dolayısı ile sosyal paylaşım sitesinden sevenlerine veda mesajı bıraktı.

Abdullah kaya; 

"Değerli Bandırma lı dostlarım, arkadaşlarım ve hemşehrilerim,

30.3.1987 tarihinde memuriyete başladığım bu güzel ilçemizde 14 yıl memur ve şef olarak görev yaptıktan sonra 2001 yılından itibaren güzel ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde Müdür yardımcısı ve müdür olarak 15 yıl görev yaptıktan sonra 2016 yılında ikinci memleketim olan Bandırma ya bu defa müdür olarak tekrar atandım. 3 yıl görev yaptıktan sonra bu bölgedeki görev sürem dolduğu için Bursa İl merkezine atandım. Bu nedenle 24.7.2019 tarihinde daireme ikinci defa veda ettim.

06.08.2019 tarihi itibarı ile Bursa daki görevime başladım.

33 yıllık memuriyet hayatımın 17 yılını geçirdiğim ve bir çok unutulmaz anı, dost ve arkadaş biriktirdiğim ilçemiz bundan sonraki hayatım boyunca güzelliklerle yer alacaktır. Başta Kaymakamımız olmak üzere tüm kurum amiri arkadaşlarıma,gerek kurum içi gerek kurum dışı mesai arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarına ve bize destek veren herkese çok teşekkür ederim. Görüşmek dilek ve arzusu ile." dedi.



Anahtar Kelimeler: Kaya Bursa atandı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli