Kaygısız veda etti

Kaygısız veda etti

Denizli Vali Yardımcılığına atanan, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız'a veda resepsiyonu verildi.

Erdek’te 5 yılı aşkın süre Kaymakamlık görevinde bulunmanın ardından Denizli Vali Yardımcılığına atanan İsmail Kaygısız onuruna Erdek Öğretmen evinde veda resepsiyonu verildi.

Erdek Kaymakamlığı ile Erdek Belediye Başkanlığı tarafından müşterek olarak gerçekleştirilen veda resepsiyonunda başta ilçe Protokolü olmak üzere, Daire müdürleri, Siyasi parti çevreleri, Meclis üyeleri, Muhtarlar ve demokratik kitle örgütleri temsilcileri yanı sıra bazı özel kurum temsilcileri hazır bulundu.

Kaymakam İsmail Kaygısız, veda resepsiyonunda yaptığı konuşmada beş yıl önce geldiği Erdek’te görevi süresince yerel yönetim, siyesi partiler, bürokratlar ve muhtarların katkısı ile önemli hizmetlerin gelmesine vesile olduğunu söyledi.

Kaygısız, Erdek Hastanesinin, Kapalıspor salonunun,  çocuk kreşi ve daha birçok toplumsal aktivitelerin gerçekleşmesinde pay sahibi olduğunu, tüm bu çalışmaları gerçekleştirdiği süre içinde ise Erdek halkı ile uyumlu bir huzurlu bir çalışma süreci geçirdiğini vurgulayarak, tüm Erdek’lilerin Denizli’de bir dostları olduğunu unutmamalarını istedi.

Kaymakam Kaygısız’ın ardından konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ise gerek siyasi parti Başkanı gerekse Belediye Başkanlığı sürecince son derece başarılı çalışmaları ile kendisini tanıma fırsatı bulduğu ilçe Kaymakamı İsmail Kaygısız’ın özellikle yaşanan kriz süreçlerindeki kararlı ve tutarlığı ile önemli hizmetler verdiğini söyledi.

Başkan Hüseyin Sarı, Kaymakam İsmail Kaygısız’ı Erdek’teki hizmetleri anısına Belediye adına hazırlanan plaketle uğurlarken, Kaymakam İsmail Kaygısız veda resepsiyonunun verildiği öğretmen evi kapısında, davete katılan herkesle tek tek vedalaştı.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı