Kayhan İpek Genel Kaptanlığa getirildi.

Kayhan İpek Genel Kaptanlığa getirildi.

Genel Kaptanlık Görevine getirilen Kayhan İpek, ?Müthiş bir Bandırmaspor bekliyorum, herkes buna hazır olsun.?

Bandırmaspor yönetim kurulu üyesi Kayhan İpek, takımı yakından izleyen, ulaşımlarını saylayan ve deplasmanları kaçırmayan çalışmaları takibi nedeni ile Genel kaptanlık görevine getirildi.

Yeni genel kaptan Kayhan İpek Bandırma Manşet spor editörü Zeyyat Saygın´a yaptığı açıklamada futbolun içinde yer almaktan her zaman haz duyduğunu, takım ve oyuncularla yakın diyalog içinde başarının gelmesi adına gereğini yapacaklarını vurgulayarak,?Hoca değişikliğine ihtiyaç varmış, sağ olsun hoca´nın da bize çok şeyler kattığına inanıyorum. Bunun da bir göstergesi olarak Feyyaz Hocamız ile anlaştık, Takımın üzerinde de büyük bir etkisi olduğuna inanıyorum. Sadece hoca olarak değil, tamamen yönetim kurulu olarak ta buna ihtiyacımız vardı. Ben Eskişehir, Elazığ deplasmanlarına da gittiğimde inancım hep galip gelmekten yana idi. Kısmet değilmiş, Göztepe maçı ile birlikte tüm teknik heyet, futbolcular, yönetim bir çıkış yaparak Bandırmaspor´un gerçek gücünü göstereceğine inanıyorum.?

  Genel Kaptan Kayhan İpek, Feyyaz Hoca´nın görev alırken yönetimden, Özel talebi oldu mu? Sorusuna ise, ?Bir takım görüşmelerimiz oldu. Bunları zaman içinde kendi görüşlerimiz doğrultusunda halledeceğiz inşallah.? Dedi.

 Genel Kaptan Kayhan İpek ?Nasıl bir Bandırmaspor izleyeceğiz?? sorusuna ise ?Bana soracak olursan müthiş bir Bandırmaspor bekliyorum, herkes buna hazırlansın.? Dedi.

/resimler/2016-11/12/0040048415911.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false