Kayhan İpek'ten "Prestij" Peynir dünyası

Kayhan İpek

Paşakent'te hazırlanan "Kayhan İpek, Peynircilik" şarküteri dünyasında fark yarattı.

Bandırma Belediyesi eski meclis üyelerinden, siyaset, spor ve iş dünyasında kendi adı "Kayhan İpek" adı ile ilerleyen Kayhan İpek, Menderes Meydanından sonra, Paşakent'te hizmete açtığı yeni şarküteri aile iş dünyasındaki açılımını sürdürdü.

Kaykan İpek, Menderes meydanında uzun yıllardır sürdürdüğü Peynircilik işletmesini, yeni bir prestij mağaza ile taçlandırma noktasında adresini Paşakent'e yöneltti.

Paşakent'te yeni Kültür Merkezi inşaat alanı yanında, 1046 sokak, Pelin sitesi altı 8 numarada hafta sonu hizmete giren "Kayhan İpek Peynircilik" Prestij şarküteri kısa zamanda ilgi ve begeni topladı.

Kayhan İpek Peynircilik şarküteri özellikle, Peynir üretimi ile kendi markasını oluşturan Manyas'ın ünlü peynir çeşitleri yanı sıra Organik olma özelliği ön koşul olan Zeytin, Zeytin yağı, Bal, Süt, Yoğurt, Tereyağı, Kaymak, Salça, Sosis, Salam, Sucuk, Pastırma, Ev ürünleri olarak Balıkesir Üçpınar kırsal mahallesinde Kosgeb destekli üretim yapan "Nazlı Teyze" Mantı, Bulgur, Tarhana, Kuskus, Erişte ve Sies Bugdayı ile elde edilmiş sebzeli el ürünleri yanı sıra özellikle Bandırma'da ilkkez kullanılan özel SÜT-POMPASI ile sağımdan tüketiciye el değmeden satışı yapılan günlük taze süt satışları büyük ilgi gördü.

Kayhan İpek, Akartakıt pompası özelliğindeki Özel süt pompası ile çiftlikte süt sağım makinesi ile elde edilen günlük sütün, bu pompa vasıtası ile aynı şekilde el değmeden mutfağa ulaştığına dikkat çekti.



Anahtar Kelimeler: Kayhan ' "Prestij" Peynir dünyası
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false