Kayıp Gençler Bursa, Yalova ve Erdek`te Aranıyor

Kayıp Gençler Bursa, Yalova ve Erdek`te Aranıyor

Kumburgaz Kamil oba Sahili`nden denize açılan ve kendilerinden bir daha hiçbir haber alınamayan beş gencin arama çalışmaları, Balıkesir`in Erdek İlçesi`nde havadan, İmralı açıklarında ise denizden devam ediliyor.

 İstanbul`da kiraladıkları deniz bisikleti ile Kumburgaz Kamil oba Sahili`nden denize açılan ve kendilerinden bir daha hiçbir haber alınamayan beş gencin arama çalışmaları, Balıkesir`in Erdek İlçesi`nde havadan, İmralı açıklarında ise denizden devam ediliyor.

İstanbul`da kiraladıkları deniz bisikleti ile Kumburgaz Kamil oba Sahili`nden denize açılan ve kendilerinden bir daha hiçbir haber alınamayan beş gencin arama çalışmaları, Balıkesir`in Erdek İlçesi`nde havadan, İmralı açıklarında ise denizden devam ediliyor. Kumburgaz`da geçtiğimiz pazar günü kiraladıkları deniz bisikleti ile saat 14.00`de denize açılan ve daha sonra fırtınaya yakalanınca kendilerinden haber alınamayan Erdar ve Doğan Demir kardeşler, Mikail Çelik, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyük İzgi’yi arama çalışmalarına, Sahil Güvenlik tarafından Yalova ile Çınarcık açıklarında, İmralı Adası yakınlarında denizden, Balıkesir`in Erdek İlçesi’nde ise havadan devam ediliyor. Bursa Jandarma Komutanlığı, Mudanya`nın Eş gel Sahili`nde karadan arama çalışmalarını belirli saatlerde sürdürüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri, aramaların Büyükçekmece çevresinde yoğunlaştığını söylediler. Yetkililer, gençlerin boğulmaları halinde cesetlerinin rüzgarın durumuna göre Marmara Denizi`nin güneyinde, Çanakkale sahiline veya Erdek Kıyılarına vurabileceğini bildirdiler



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli