Kayıp motor bulundu

Kayıp motor bulundu

İğneci Dursun`un, bulunan kayıp motoru kentte derin bir rahatlama getirdi.

Bandırma`da herkesin yakından tanıdığı ve hastalarına acil müdahalede zamanı en tasarruflu kullandığı için el üstünde tutulan Dursun Akkıyunlu`nun kaybolan motorunun terk edilmiş olarak bulunması, herkesin rahat bir nefes almasına neden oldu.

Motoru çalınıp, Arabasını ve başka motorları kullanamadığı için pansuman ve iğne yapacağı yüzlerce hastaya zamanında ulaşamayan iğneci Dursun Akkoyunlu, üç gün sonra antika motorun terk edilmiş olarak bulunması başta kendisi, ardından bakımını üstlendiği hastalarının derin bir ohhh çekmesine neden oldu.

Sözkonusu hırsızlık Sağlıkçı Dursun Akkoyunlu`nun tedavisini yapmak üzere gittiği bir hastasının kapısının önünde motorunu bırakması ile meydana geldi.

Akkoyunlu hastasından çıkıp başka hastasına gitmk istediğinde kapının önünde bıraktığı antika motırunun çalınmış olduğunu gördü.

Başka motoru ve arabayı kullanamayan Akkoyunlu üç gün büyük sıkıntı yaşadı, Hastaların telefon trafiği yetişmeyen pansumanlar Akkoyunlu`nun mesleki karıyerinin zedelenmesine neden oldu.

Kayıp Motor`un 3. günde terk edilmiş olarak bulunması, herkese derin bir ooohhh çektirdi.




 



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli