Kaymakam Ali Mantı, BANSİAD'ın konuğuydu

Kaymakam Ali Mantı, BANSİAD

Kaymakam Mantı:”Bandırma'da genel anlamda bir problem yok”



_____          __________________________________________________/ ÖNDER BALIKÇI

Kaymakam Ali Mantı, Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği'nin(BANSİAD) aylık toplantısına konuk oldu.

Oda Restaurant'ta gerçekleşen toplantının açış konuşmasını yapan BANSİAD Başkanı Hakan Öztürk, 9 Mart 1992'de kurulan derneklerinin, bu yıl 20. kuruluş yıldönümü olduğuna dikkati çekerek, BANSİAD, Bandırma'nın en önemli sivil toplum örgütleri arasında yer almaktadır. 20. kuruluş yıldönümümüzü, önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz özel etkinliklerle kutlamak istiyoruz” dedi. Öztürk, ayrıca Bandırma'yı, ekonomik açıdan daha ileriye götürecek projeler konusunda üyelerinden öneriler beklediğinin sözlerine ekledi.

Kaymakam Ali Mantı ise konuşmasında, 2,5 yıldır görev yaptığı Bandırma'nın genel anlamda önemli bir sıkıntısı bulunmadığının altını çizerken, şunları söyledi:

Bu görev sürem içinde Bandırma'ya iyi hizmetler verdiğimi düşünüyorum. Bandırma'da, şu anda genel anlamda önemli bir problem bulunmuyor. Ancak, özel anlamda bazı sorunlar olabilir. Bandırma ile ilgili her sorunun çözülmesi konusunda herkesle iletişim kurmaya hazırım. Çünkü devlet, vatandaşlarına hizmet için vardır.Ama şunu da unutmayalım ki insanlara, sınırsız özgürlük hakkı verilmemiştir. İnsanların kötülük yapma hakları vardır ama, kötülüğü yayma hakları bulunmamaktadır.”

Mantı, dünyanın döndüğü sürece değişim ve hareketin var olacağına işaret ederek, konuşmasını tamamladı.

BANSİAD BAŞKANI HAKAN ÖZTÜRK' ÜN KONUŞMASI
Bansiad`ın değerli  Üyeleri, Bu yıl Derneğimizin kuruluşunun 20. yılı olması nedeni ile bazı özel etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Resmi olarak 9 Mart 1992 tarihinde kurulan Derneğimiz geçen 20 yıl süresince Bandırma'nın en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Bu nedenle 20. kuruluş yılı kutlamaları çerçevesinde önemli faaliyetleri hayata geçirmeyi planlamaktayız. ``Bilindiği gibi sivil toplum kuruluşlarının iki temel amacı vardır.  Birincisi içinde bulunduğu toplum ve bölgenin temel sorun ve gelişme dinamiklerine ilişkin projeler geliştirmektir.  İkincisi de geliştirdiği projeleri hayata geçirmek için kamuoyu gücü yaratmaktır.``
``Bu nedenle BANSİAD olarak Bandırmayı ekonomik ve sosyal açıdan daha ileriye götürecek projelere sahip olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Yönetim Kurulumuz önümüzdeki dönem bu konuların üzerinde yoğunlaşacak ve faaliyetlerini etkin bir biçimde sürdürecektir.`





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli