Kaymakam Ali Mantı: "Direksiyona geçen herkes taşıdığı sorumluluğu bilmeli"

Kaymakam Ali Mantı:

Haber/ÖNDER BALIKÇI      

Kaymakam Ali Mantı:

"Direksiyona geçen herkes taşıdığı sorumluluğu bilmeli"

 

09-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında kutlanacak olan "Uluslararası Karayolları Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında, Bandırma`da da program düzenlendi.

Cumhuriyet alanında başlayan kutlama programına Kaymakam Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan da katıldı.

Kutlama programının konuşmasını yapan Kaymakam Ali Mantı, trafiğin, ülkemiz ve devletimiz için önemli bir sosyal gerçek olduğuna dikkati çekerken, şunları söyledi:

"Trafik kazaları nedeniyle milyarlarca lira zarara giriyoruz. Birçok vatandaşımız canlarını yitiriyor, sakat kalıyor. Trafik bilincini yerleştirmek için devlet-millet ele ele vermek zorundayız. Direksiyona geçen herkes, taşıdığı sorumluluğun bilincinde olmalıdır."

Ardından, "Trafik Haftası" nedeniyle ilçe düzeyindeki ilköğretim okulu öğrencileri arasında açılan "resim" yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Kaymakam Mantı tarafından verildi.

 

"Yılın şoförü"ne ödül

 

Öte yandan, törende, Bandırma`da "yılın şoförü" seçilen Naci Palaz`a da ödülünü Bandırma Şoförler Odası Başkanı Ali Acar verdi.

E ve D sürücü belgelerine sahip bulunan 26 yıllık şoför Palaz`ın, şimdiye dek hiç kaza yapmadığı belirtildi.

Aslen Karacabeyli olup, 27 yıldır Bandırma`da oturan Naci Palaz, Bandırma`da "yılın şoförü" seçilmekten mutlu olduğunu söyledi.

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı