Kaymakam, Atasoy Paşalimanı'nda yaşam kalitesini yükseltecek

Kaymakam, Atasoy Paşalimanı

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy Paşalimanı adasında yaşam standartlını etkileyen olumsuzlukları ortadan kaldırmaya kararlı

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy Pandemir sürecinde yaşanan zor koşullarda, kurumsal kimlikleri ile öne çıkartarak ciddi risk'e rağmen zorunlu Covit hastalarını evlerinde denetleyerek (Filyasyon) görevlerini layıkı ile yapmalarından dolayı, teşekkür ve takdir belgesi sunmak amacı ile Yağcı Otel'de bir araya geldiği 27 Muhtar'a birlik be beraberlik ilkesi içinde çözümlenmeyecek promlemin bulunmadığını ifade etti.

Kaymakam Atasoy, Özellikle Paşalimanı adasında yaşanan olumsuzlukları giderme noktasında, geçtiğimiz günlerde yaşanan Deniz ambulansı konusunda Ada sakinlerinin haklı serzenişleri olduğunu, bu anlamda 5 ada muhtarının doğrudan muhatabı Sağlık Grup Başkanaı Dr. Mahmut Ekiz olduğunu vurguluyarak, "Sizler Dr. Mahmut Ekiz'i arayın talebiniz noktasında yanıt alamaz iseniz, durumu bana bildirin, meselenin sorunluları hakkında gereken yapılacaktır"dedi.

Kaymakam Atasoy, konuya ilişkin daire müdüreri J. Kom. Yzb. Halil İbrahim İlanku, Tarım - Orman ilçe Müdürü Dilek Işıktaş, Milli Eğitim ilçe Müdürü Erbil Cambaz, Yazı işleri Müdürü İsmail Tüfek, Sosyal hizmetler ilçe müdürü Sabri Keçici ve İlçe Emniyet müdürü Faik Karabaş'ın hazır bulunduğu toplantıda verdiği mesajın tüm daire müdürleri için geçerli olduğu ima etti.

Kaymakam Atasoy, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine 2021-2022 Eğitim- öğretim döneminde kayıt yaptıran öğrenclerin konaklama noktasında yaşanan sıkıntıyı da anlatarak, "Erdek olarak 3-4 bin öğrencinin barınma sorununu halletmek durumundayız, bu anlamda da tüm konaklama işletmecilerimizin yanı sıra muhtar arkadaşlarında desteğini bekliyoruz." dedi.

Kaymakam Atasoy, Covit Filyasyon sürecndeki katkılarından dolayı takdir ve teşekkür etmek adına sabah kahvaltısında bir araya gelen muhtarlar içinde tek eksik olan Çeltikçi Muhtarı Ali Kahya idi. Çanakkale'de ameliyat olup Çeltikçi'deki evinde nekaat süresi geçiren Muhtar Ali Kahya ile online bağlantı kuruldu ve kendisine geçmiş olsun dilekleri iletilip takdir ve teşekkür belgesinin vekili azasına teslim edildiği söylendi.

Kaymakam Atasoy, daha sonra toplantıya katılan 27 Muhtar'a Covit, Filyasyon çalışmalarındaki katkılarından dolayı takdir ve teşekkür belgesi yanı sıra ayrıca hediye paketi verdi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı