Kaymakam Atasoy’dan YENİ ERDEK’e kutlama

Kaymakam Atasoy’dan YENİ ERDEK’e kutlama

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla YENİ ERDEK gazetesine kutlama ziyaretinde bulundu.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla YENİ ERDEK gazetesine kutlama ziyaretinde bulundu.

Gazeteye İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, İlçe Millî Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Tüfek, Toplum Sağlığı Müdürü Mahmut Ekiz ve İlçe Müftüsü Doğan Eygün ile birlikte gelen Kaymakam Atasoy, gazetenin imtiyaz sahibi Tuncay Ertan, Yazı İşleri Müdürü Önder Balıkçı ve gazeteci Zeki Karadeniz’in “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Kaymakam Atasoy, bir süre önce vefat eden gazetenin sahibi Mehmet Ertan’ı sevgi, saygı ve rahmetle andığını belirtti. 

Atasoy, YENİ ERDEK’in, Erdek için yayın politikasını takdirle karşıladığını vurgulayarak, “İlçemiz için yapıcı, dürüst yayınlarınızı beğenerek izliyor ve yapıcı eleştirilerinizden yararlanıyorum. Doğru ve seviyeli bir yayın yapıyorsunuz. Sizleri kutluyorum” dedi.

Yazı İşleri Müdürü Önder Balıkçı da ziyareti için Kaymakam Atasoy’a teşekkür ederek, “Bizler de sizin Erdek için değerli çalışmalarınızı yakından izliyoruz. Bugün aynı zamanda ‘İdareciler Günü’. Biz de sizin bu özel gününü kutluyoruz” diye konuştu.

Ardından İlçe Müftüsü Doğan Eygün, YENİ ERDEK’in  imtiyaz sahipliğini yürütürken kısa bir süre önce vefat eden Mehmet Ertan için dua etti.

ATASOY’UN YAZILI MESAJI

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla ayrıca yazılı bir mesaj da yayınladı.

Atasoy, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Gazetecilik mesleği kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak kimi zaman zor şartlar altında ve yüksek sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, diğer taraftan da vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Halkımızı doğru, güvenilir, tarafsız, ilkeli ve seviyeli bir habercilik anlayışı içinde bilgilendiren basın mensuplarımızın üstlenmiş oldukları bu görev, demokrasi kültürümüzün gelişmesinde ve yaşadıkları bölgenin gelişimine de önemli katkılar sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, bu işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, ebediyete irtihal eden değerli gazetecilerimizi rahmetle anıyor, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Atasoy’ ERDEK’ kutlama
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı