Kaymakam Bayramı Vatandaşın ayağına götürdü

Kaymakam Bayramı Vatandaşın ayağına götürdü

Yaşanan mücbir sebepten dolayı her türlü toplantı, yürüyüş, Okul, Namaz ve kutlamaların yapılamadığı günlerin motivasyon paylaşımında bulunan Gönen Kaymakamı Vefa grubu olarak düzenlediği kortej ile Bayramı vatandaşa götürdü.

Virüsün bulaşıcılığını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi sokağa çıkma yasağı uygulanan ilçemizde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması Kaymakamı Arslan Yurt’un talimatıyla vatandaşların ayağına götürüldü. 

Gönen Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu Ekipleri tarafından verilen hizmetlere bir yenisi daha eklendi.

Ekip hizmet araçlarından oluşan sınırlı sayıda araç ile birlikte bayraklarla süslenen kamyonetten oluşan kortej, marşlar ve kahramanlık türküleri eşliğinde ilçemiz ana caddelerini dolaşarak vatandaşlarımıza 19 Mayıs coşkusunu evlerinde yaşattı.

Şehit Kaymakam Rahmi Bey İlkokulu bahçesinde bulunan Vefa Sosyal Destek Grubu İletişim Merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kortejin çıkışı Kaymakam Yurt tarafından başlatıldı.

Kortejin geçişi sırasında vatandaşlarımız, camlardan ve balkonlardan coşkuya ortak olurken Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden temin edilen bayraklar vatandaşlara dağıtıldı. 

Diğer taraftan vatandaşların, araçlardan yapılan duyuru ile bu akşam saat 19.19’da balkon ve pencerelerden gür bir şekilde İstiklal Marşı’nı okumaya davet edildi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli