Kaymakam Dınkırcı`ya Özlem ve Vefa

Kaymakam Dınkırcı`ya Özlem ve Vefa

GÖNEN / Burak Demirelli
Gönen Kaymakamı Bekir Dınkırcı 3 yıl görev yaptığı Samsun İli, Bafra İlçesi Kaymakamlığından, dostları Gönen`e konuk oldu.
Özverili çalışmalarıyla takdir topluyan Gönen Kaymakamı Bekir Dınkırcı özellikle eğitim ve tarım alanındaki yoğun performansı sadece Gönen ile sınırlı olmadığı anlaşıldı.
Bafra lı Yaşlılar konuk evi sakinlerinin Gönen`e gerçekleştirdikleri ziyarette Kaymakam Bekir Dınkırcı`nın yaşlı kimselere olan ilgi ve duyarlılığı öne çıktı.
Yoğun çalışma temposu içinde bugüne kadar olan konukları arasında belki de en anlamlı ziyaret sahipleri geçtiğimiz hafta içinde 16 Haziran 2011 Perşembe günü makamında ağırladığı grup oldu. Kaymakamımız Bekir Dınkırcı`nın bir önceki görev yeri, Bafra İlçesi, Sosyal Hizmetler Huzurevi sakinlerinin yapmış olduğu vefa yüklü, anlamlı ziyaret duyguların harman olduğu dakikaların yaşanmasını beraberinde getirdi.
Bafra`dan Sosyal Hizmetler kurumunun aracı ile yola çıkarak Çanakkale`nin tarihi yerlerini gezen misafir grup sonrasında uğradıkları Gökçeada ve Gelibolu ziyaret noktalarından sonra; Önemli saydıkları dostluklarının muhatabı, gördükleri hizmetlerini unutmadıkları, görev süresince örnek bir dayanışma halinde oldukları, çok güvendikleri, aradan geçen sürede özlem duydukları, kaymakam baba bildikleri Kaymakamımız Bekir Dınkırcı`ya hatırı sayılır bir kadirşinaslık misali, vefa yüklü bir ziyarette bulunmanın hazzını hep birlikte yaşadılar ve yaşattılar. Milletimizi, insanımızı başka toplumlardan ayıran çok önemli ve vazgeçilmez hasletlerimizi duygu dünyasında hissederek gelen, gönüllerde hoş sadâlar bırakan ayrılan dostlarını, konuklarını Kaymakamlık Hizmet Binası önüne kadar gelerek yolcu eden, araçlarına binene kadar refakat eden Kaymakamımız Bekir Dınkırcı`nın bir hayli duygulanmış oluşu, dikkatlerden kaçmayan günün detaylarından biri oldu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli